Forum Discussion
18 Replies
- EA_Kalina25 days ago
Community Manager
Hej @mosiek1974
Czy dostęp do wydarzenia był aktywny na którymkolwiek Twoim zapisie czy ani razu nie udało się rozpocząć tego wydarzenia?
Jak wygląda Twoje menu w grze - podeślij nam zdjęcie jakie są widoczne opcje w lewym górnym rogu.
- XRavannieX24 days agoRising Novice
Mam chyba ten sam problem, zaktualizowana gra, dostęp do internetu w EA, ale w samych simsach nie mogę połączyć się z galerią i do tego sam event nie jest nawet na ekranie startowym.
- EA_Kalina22 days ago
Community Manager
Hej XRavannieX
Sprawdź czy masz dostęp do wydarzenia po wejściu w swój zapis gry. W górnym lewym rogu kliknij ikonę Plumbob.
- XRavannieX22 days agoRising Novice
Hej EA_Kalina
Nie mam żadnej ikony.
- danuta72021 days agoHero+
Hej XRavannieX, Spróbuj naprawić grę w aplikacji EA.
Jeżeli masz w grze jakieś mody/CC to najpierw wyjmij z gry folder Mods , a po naprawie gry nie wkładaj go z powrotem do folderu The Sims 4, gdyż nadal wystąpi błąd spowodowany zepsutymi modami.
W przypadku zepsutych modów/CC przeczytaj uważnie poradnik i zastosuj jego wskazówki: https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/poradnik--jak-si%C4%99-pozby%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-w-grze-i-problem%C3%B3w-z-modami-/11091536#M1863
- XRavannieX21 days agoRising Novice
Hej danuta720
Dalej nie pomogło, menu wygląda tak jak wysyłałam wcześniej, nic nie pojawia się w grze. Wydaję mi się, że problem w tym, że gra nie łączy się z internetem, ale nie wiem dlaczego, w EA app jestem normalnie w trybie online. Co to mogło spowodować??
- danuta72021 days agoHero+
XRavannieX Czy masz w grze jakieś mody?
- XRavannieX21 days agoRising Novice
danuta720Nie, wyciągnęłam folder z modami i naprawiłam grę, tak jak mówiłaś.
- XRavannieX19 days agoRising Novice
- EA_Kalina19 days ago
Community Manager
Uruchom grę z poziomu nowego konta administratora i utwórz nowego Sima lub rodzinkę - daj znać czy są zmiany.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 14 hours ago
- 18 hours ago
- 19 hours ago
- 19 hours ago
- 19 hours ago