Forum Discussion

mosiek1974's avatar
mosiek1974
Newcomer
6 months ago
Solved

Problem z Eventem The Sims 4 Blast from the Past

Mam problem z nowym eventem w sims 4 z okazji 25 lecia serii problem wygląda tak że w menu głównym nie pojawiają sie nagrody do odblokowania a w grze nie pojawia się powiadomienie o tym tajemniczym gościu grę mam zaaktualizowaną więc nie wiem o co cho

Pls pomocy :(

• bstor's avatar
    bstor
    6 months ago

Jak wejdziesz w opcje gry i klikniesz inne to tam jest wpisz się do aplikacji EA czy coś w tym stylu, potem gra się zresetuje, i powinno działać, jeśli nie za pierwszym razem to za którymś 

19 Replies

• EA_Kalina  Jak otwieram grę na nowym koncie administratora, otwiera mi się i tak na podstawowym koncie, brak zmian

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

XRavannieX daj znać czy wcześniejsze wydarzenia były dla Ciebie dostępne. Przetestuj też działanie gry po utworzeniu nowego konta EA (jeśli nie masz ukończonych 16 lat poproś opiekuna o sprawdzenie gry na jego koncie EA).

• EA_Kalina  Inne wydarzenia były dla mnie dostępne, dlatego nie rozumiem czemu to się nie pojawia, jednak jakiś czas temu wyświetlił mi się komunikat, że EAapp prosi o zgodę na udostępnienie lokalizacji i odmówiłam, to mogło mieć jakiś wpływ? Dziwi mnie, że nie mogę też korzystać z galerii. Mam ukończone 16 lat, galeria mi działała, tylko po tej aktualizacji coś się stało.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Upewnij się, że masz zaznaczone wszystkie opcje jak na poniższych zdjęciach:

Po zapisaniu zmian uruchom ponownie grę a w przypadku dalszych problemów, skorzystaj z opcji "Przywróć domyślne".

• EA_Kalinadanuta720 

Dzisiaj weszłąm do gry i wszystko nagle działało, nie wiem co było przyczyną, ale czy tak czy siak bardzo dziękuję za pomoc i wytrwałość :))))

• bstor's avatar
    bstor
    New Rookie
    6 months ago

Jak wejdziesz w opcje gry i klikniesz inne to tam jest wpisz się do aplikacji EA czy coś w tym stylu, potem gra się zresetuje, i powinno działać, jeśli nie za pierwszym razem to za którymś 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 15 hours ago