Forum Discussion

042ngsw0hwpb's avatar
3 years ago
Solved

Problem z instalacja THE SIM 4 zestaw startowy

Hej,

kupiłam gre THE SIMS 4 zestaw startowy, wpisałam na stronie kod produktu do pobrania gry.

toretycznie gra powinna sie pobrac ale tak sie nie stało, gdzie moge znalezc ta gre? co w takiej sytuacji zrobić?

• @042ngsw0hwpb

Zaloguj sie na swoje konto w EA ap i tam wpisz 2 kody produktu jakie powinnaś dostać wraz z płytami gry.

5 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@042ngsw0hwpb

Gdzie te grę kupilas? Na Steamie czy w sklepie EA ? Czy to jest to gra na plycie ze sklepu komputerowego w realu?  A moze to tylko kod kupiony w necie gdzies na Allegro, czy podobnej platformie? 

Na jakiej "stronie" wpisalas kod produktu? Na koncie EA ap ?  A moze na Origin? 

• @kreatora hej, kupiłam dziś pakiet startowy i dodatek wiejska sielanka w sklepie stacjonarnym. jak to zainstalować a ea app??
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @042ngsw0hwpb

Zaloguj sie na swoje konto w EA ap i tam wpisz 2 kody produktu jakie powinnaś dostać wraz z płytami gry.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Oznaczam odpowiedź @kreatora jako rozwiązanie. Zgodnie z jej sugestią wykorzystaj kod gry po na swoim koncie w EA app.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago
7,579 Posts