Forum Discussion

usp27tt887au's avatar
usp27tt887au
Newcomer
5 days ago
Solved

problem z modem wicked

hatGPT

Powiedziałeś(-aś):

Hej, proszę o pomoc, mam duży problem z modem wicked, moi simowie robią keks tylko pod kołdrą. Próbowałam różnych rzeczy, np. ponowne instalowane moda po usunięciu wszystkich starych plików, robiłam to kilka razy ale nie pomagało. Przeniosłam na chwilę każde inne mody gdzie indziej, z myślą że może któreś sobie zawadzają i zostawiłam tylko wicked, ale to też nie pomogło. Mam pobraną najnowszą wersje z 14 marca. Dodam jeszcze, ze kiedy pierwszy raz je instalowałam wszystko było w porządku (no prawie) bo później kiedy chciałam pobrać do tego dodatkowe mody to nie działały i grzebałam w ustawieniach wicked, przez co chyba wtedy trochę namieszałam, bo z tego co pamiętam miałam problemy z brakiem animacji, więc wtedy tez stwierdziłam że zainstaluje ponownie i wtedy po tym kroku jeszcze działało, ale teraz już zupełnie nie działa. Plus pliki z turbodriver ts4script i z package, działają tylko kiedy wyciągnę je bardziej na wierzch, bo kiedy są pierwotnie w podfolderze to simsy go nie widzą, a kiedy 1 raz je instalowałam to były w pierwotnym miejscu i wszystko było w porządku, ale teraz muszą być właśnie wyciągnięte na wierzch. Ogólnie naprawdę głęboko grzebałam w różnych ustawieniach i wszystko co powinnam mieć aktywne, niby mam aktywne. W ustawieniach samych simsów też mam oczywiście zaznaczaną opcję aby mogły być mody. Próbowałam też restartować profil wicked. Nie wiem już co mogę zrobić, mam po prostu odinstalować całe EA?

• Hej usp27tt887au 

Niestety, nie mogę Ci pomóc. Na forum EA nie rozmawiamy o modach dla dorosłych, ani nie udzielamy tego rodzaju pomocy. 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,116 PostsLatest Activity: 5 hours ago