Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Problem z "Moją biblioteką" w The Sims 4

Mam problem z "moją biblioteką" w The Sims 4. 

Jak widać na zdjęciu, w bibliotece brakuje zakładek "strona główna", "społeczność", "moja biblioteka", które powinny znajdować się u góry menu. Chciałabym pobrać sobie simów stworzonych przez innych graczy, jednak dostępne są tylko simy stworzone przeze mnie i te, które są podstawowo w grze. Wie ktoś może jak to naprawić?

5 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Galeria wyglądała tak od kiedy kupiłam grę. Dziękuję za link, na pewno skorzystam :D

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Niestety nie mogę znaleźć dostępu funkcji online w opcjach. Robiłam wszystko zgodnie z instrukcją w linku i zastałam to co na zdjęciu. Naprawienie gry, wyłączenie Origin też nic nie dało. Odinstalowałam Origin i zainstalowałam, zero rezultatów. Może to być wina łatki. Jak i skąd mam zainstalować najnowszą? 

• natkafr's avatar
    natkafr
    7 years ago

mam tak samo i własnie nie wiem co mam [edytowane przez EA_Kuba] z tym robicz

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

@natkafr @Nasialia 

Z Waszego opisu wynika, że Wasza gra została zainstalowana na koncie osoby niepełnoletniej. Na tego typu kontach zawartość online (czyli między innymi Galeria w The Sims 4) jest zablokowana. 

Więcej informacji na temat ograniczeń kont osób niepełnoletnich znajdziecie w poniższym artykule:

Dostęp do funkcji online w przypadku kont osób niepełnoletnich

@natkafr Edytowałem Twoją odpowiedź.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,309 PostsLatest Activity: 6 hours ago