Forum Discussion

Ginny_Games_TV's avatar
Ginny_Games_TV
Seasoned Newcomer
17 days ago
Solved

Problem z otworzeniem gry

Za każdym razem jak próbuje włączyć grę to otwiera się aplikacja ea, zamyka się ona i otwiera z powrotem. Nie ma żadnych komunikatów, pokazuje się że gra jest uruchomiana przez kilka sekund i nic. Tak samo jest z Epic Games (mam połączone konta).

Zrobiłam już prawie wszystko co znalazłam na innych forach. Naprawiłam grę i wszystkie dodatki, usunęłam wszystkie mody jakie miałam, nawet odinstalowałam samą grę i zainstalowałam ponownie.

3 Replies

• Ginny_Games_TV's avatar
    Ginny_Games_TV
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

wybacz że nie odpisałam, odinstalowałam ea app i zainstalowałam ponownie ale jeszcze spróbuje z Epic Games. Dziękuje za pomoc

niestety nie chciałaby tworzyc nowego konta ponieważ mam na tym 21 dodatków i czas gry równy 660 godziną i nie chcę tego stracić

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Hej Ginny_Games_TV​ 

Odinstaluj i zainstaluj na nowo aplikację EA oraz Epic Games. Pamiętaj aby obydwa programy zainstalować w lokalizacji domyślnej.

W przypadku dalszych problemów uruchom grę z poziomu nowego konta administratora i daj nam znać jak Ci poszło.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,295 PostsLatest Activity: 3 hours ago