Forum Discussion
6 Replies
Witam. Mam pytanie.
Premiera dodatku Licealne lata była 28 lipca 2022r. Nie mam ani tego dodatku nie mam 1 pakietu rozgrywki oraz nie mam sporej części akcesoriów. Wciąż nie mam możliwości stworzenia zestawu.
Czy jest to problem z mojej strony czy po prostu nie ma możliwości robienia zestawów ?
Thanks for posting this issue here. I also want to know more about it. Don't hesitate to updat me.
Dolaczam sie do pytania. Zestawy chyba nadal dzialaja bo na ekranie powitalnym pojawia sie informacja, ze mozna taki zestaw stworzyc, ale gdy to klikam, to pojawia sie blad.
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager
Hej @dysharmonia1 @JadeFaulkner
Rzeczywiście Licealne lata nie są jeszcze dostępne w ramach opcji Stwórz swój zestaw - i na chwilę obecną nie posiadam informacji, kiedy będzie to możliwe.
Natomiast opcja tworzenia zestawu jest dostępna bezpośrednio w EA app po wybraniu The Sims 4.
- @EA_Kalina Minęło od listopada ponad pół roku. Dalej nie widzę Licealnych lat przy próbie stworzenia zestawu. Wiadomo już coś kiedy ta opcja będzie dostępna?
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Darcyflora
Na tę chwilę nie posiadamy informacji na ten temat. Jeśli się to zmieni - damy znać.