Forum Discussion

dysharmonia1's avatar
3 years ago

Problem z "Stwórz swój zestaw" i "Licealne Lata"

Minęły 4 miesiące, a opcja stworzenia zestawu z dodatkiem "Licealne Lata" dalej nie działa. Nie widzę w EA app w ogóle opcji "stwórz swój zestaw" czy "w zestawie taniej". Na ekranie powitalnym gry pojawia się informacja o możliwości stworzenia własnego zestawu, ale kiedy klikam to pojawia się błąd (prtscn).

6 Replies

• Witam. Mam pytanie.

Premiera dodatku Licealne lata była 28 lipca 2022r. Nie mam ani tego dodatku nie mam 1 pakietu rozgrywki oraz nie mam sporej części akcesoriów. Wciąż nie mam możliwości stworzenia zestawu. 

Czy jest to problem z mojej strony czy po prostu nie ma możliwości robienia zestawów ?

• Thanks for posting this issue here. I also want to know more about it. Don't hesitate to updat me.

• dysharmonia1's avatar
    dysharmonia1
    3 years ago

Dolaczam sie do pytania. Zestawy chyba nadal dzialaja bo na ekranie powitalnym pojawia sie informacja, ze mozna taki zestaw stworzyc, ale gdy to klikam, to pojawia sie blad.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @dysharmonia1 @JadeFaulkner 

Rzeczywiście Licealne lata nie są jeszcze dostępne w ramach opcji Stwórz swój zestaw - i na chwilę obecną nie posiadam informacji, kiedy będzie to możliwe.

Natomiast opcja tworzenia zestawu jest dostępna bezpośrednio w EA app po wybraniu The Sims 4.

• @EA_Kalina Minęło od listopada ponad pół roku. Dalej nie widzę Licealnych lat przy próbie stworzenia zestawu. Wiadomo już coś kiedy ta opcja będzie dostępna?
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Darcyflora 

Na tę chwilę nie posiadamy informacji na ten temat. Jeśli się to zmieni - damy znać. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 16 hours ago
7,595 Posts