Forum Discussion

PC_Filip10's avatar
4 years ago
Solved

Problem z Testingcheats

Witam ostatnio zakupiłem The Sims 4 na steam i chciałem użyć kodu wpisałem Testingcheats true a później komede i pisało Cheat are enebled prosiłbym o szybką odpowiedź

• Hej @PC_Filip10 

Może po kolei:

1. Nie ma żadnej różnicy, gdzie zakupiłeś grę, gdyż włączasz ją i tak za pomocą aplikacji Origin.

-  Czy najpierw włączyłeś grę i wszedłeś do niej?

2. Czy chodzi Ci o kod z gry? Ten kod "Testingcheats true", to kod, który działa wyłącznie w trybie życia (nie dotyczy trybu budowy).  Komunikat, który dostałeś oznacza, ze kod został prawidłowo wpisany i jest aktywny - Cheat are enebled to po polsku Kod jest włączony.

Kod zadziała, gdy klikniesz na Sima/podłogę, ulicę - lewym przyciskiem myszki z wciśniętym klawiszem Shift. Wtedy pokażą się polecenia, z których wybierasz to co cie interesuje.

Pozdrawiam.

2 Replies

• Hej @PC_Filip10 

Może po kolei:

1. Nie ma żadnej różnicy, gdzie zakupiłeś grę, gdyż włączasz ją i tak za pomocą aplikacji Origin.

-  Czy najpierw włączyłeś grę i wszedłeś do niej?

2. Czy chodzi Ci o kod z gry? Ten kod "Testingcheats true", to kod, który działa wyłącznie w trybie życia (nie dotyczy trybu budowy).  Komunikat, który dostałeś oznacza, ze kod został prawidłowo wpisany i jest aktywny - Cheat are enebled to po polsku Kod jest włączony.

Kod zadziała, gdy klikniesz na Sima/podłogę, ulicę - lewym przyciskiem myszki z wciśniętym klawiszem Shift. Wtedy pokażą się polecenia, z których wybierasz to co cie interesuje.

Pozdrawiam.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,501 PostsLatest Activity: 12 hours ago