Forum Discussion

5 years ago

Problem z trofeum Surfer kanałow

Witam,

Mam problem z trofeum Surfer kanałów, nie chce mi się zaliczyć. Obejrzałem i przesłuchałem wszystek stacje radiowe i kanały na TV i wszystko ulepszyłem tak ja trzeba i posiadam The Landlord Whisperer i GeniusVision.

z góry dziękuję. 

5 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @AvatarPL382

Kliknij u samej gory po lewej strony zakladke "Wszystkie Fora" Odszukaj gre ktorej problem dotyczy i zadaj te pytanie tam.
    Na dziś wzrucileś post na forum gry The Sims 4

Nie jestem pracownikiem EA
  • Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    5 years ago

@AvatarPL382 Hej 🙂

Aby zaliczyć to trofeum:

Klikamy na telewizor i wybieramy opcję -> „Oglądaj kanał”.

• „Oglądaj romanse”
    • „Oglądaj programy dziecięce”
    • „Oglądaj kanał kulinarny”
    • „Oglądaj kanał komediowy”
    • „Oglądaj wiadomości”
    • „Oglądaj sport”
    • „Oglądaj film akcji”
    • „Oglądaj kanał muzyczny”
    • „Oglądaj kanał z kominkiem” – aby oglądać ten kanał musimy ulepszyć nasz telewizor za pomocą opcji "Super odbiór"

Klikamy na radio i wybieramy opcję -> „Słuchaj…”

• „Słuchaj radia dla dzieci”
    • „Słuchaj strasznej muzyki”
    • „Słuchaj zimowego świętowania”
    • „Zachwycaj się muzyką klasyczną”
    • „Słuchaj bluesa”
    • „Słuchaj kołysanek”
    • „Słuchaj muzyki alternatywnej”
    • „Słuchaj muzyki elektronicznej”
    • „Słuchaj popu”
    • „Słuchaj retro” – aby słuchać tą stację musimy ulepszyć nasze radio za pomocą opcji "Super odbiór"

Sprawdź czy wszystkie kroki wykonałeś, wg. tej listy. i czy posiadasz ten telewizor oraz radio z samej podstawki z ulepszeniem "Super Odbiór" - Sim musi być na 9-wiątym poziomie umiejętności majsterkowania.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @AvatarPL382 

Jeśli udało Ci się znaleźć odpowiedź na Twoje pytanie nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi jako rozwiązanie 🙂

• Też mam ten problem. Nie zalicza mi osiągnięcia pomimo obejrzenia wszystkich wymaganych kanałów i przesłuchanych stacji radiowych. Próbowałam również zdobyć te osiągnięcie na wymienionym telewizorze i stereo i dalej nic.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,199 PostsLatest Activity: 2 days ago