Mam problem z trofeum Surfer kanałów, nie chce mi się zaliczyć. Obejrzałem i przesłuchałem wszystek stacje radiowe i kanały na TV i wszystko ulepszyłem tak ja trzeba i posiadam The Landlord Whisperer i GeniusVision.
Kliknij u samej gory po lewej strony zakladke "Wszystkie Fora" Odszukaj gre ktorej problem dotyczy i zadaj te pytanie tam. Na dziś wzrucileś post na forum gry The Sims 4
Klikamy na telewizor i wybieramy opcję -> „Oglądaj kanał”.
„Oglądaj romanse”
„Oglądaj programy dziecięce”
„Oglądaj kanał kulinarny”
„Oglądaj kanał komediowy”
„Oglądaj wiadomości”
„Oglądaj sport”
„Oglądaj film akcji”
„Oglądaj kanał muzyczny”
„Oglądaj kanał z kominkiem” – aby oglądać ten kanał musimy ulepszyć nasz telewizor za pomocą opcji "Super odbiór"
Klikamy na radio i wybieramy opcję -> „Słuchaj…”
„Słuchaj radia dla dzieci”
„Słuchaj strasznej muzyki”
„Słuchaj zimowego świętowania”
„Zachwycaj się muzyką klasyczną”
„Słuchaj bluesa”
„Słuchaj kołysanek”
„Słuchaj muzyki alternatywnej”
„Słuchaj muzyki elektronicznej”
„Słuchaj popu”
„Słuchaj retro” – aby słuchać tą stację musimy ulepszyć nasze radio za pomocą opcji "Super odbiór"
Sprawdź czy wszystkie kroki wykonałeś, wg. tej listy. i czy posiadasz ten telewizor oraz radio z samej podstawki z ulepszeniem "Super Odbiór" - Sim musi być na 9-wiątym poziomie umiejętności majsterkowania.
Też mam ten problem. Nie zalicza mi osiągnięcia pomimo obejrzenia wszystkich wymaganych kanałów i przesłuchanych stacji radiowych. Próbowałam również zdobyć te osiągnięcie na wymienionym telewizorze i stereo i dalej nic.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,199 PostsLatest Activity: 2 days ago