Forum Discussion
kreatora
5 years agoHero (Retired)
@AvatarPL382
Kliknij u samej gory po lewej strony zakladke "Wszystkie Fora" Odszukaj gre ktorej problem dotyczy i zadaj te pytanie tam.
Na dziś wzrucileś post na forum gry The Sims 4
Nie jestem pracownikiem EA
Kliknij u samej gory po lewej strony zakladke "Wszystkie Fora" Odszukaj gre ktorej problem dotyczy i zadaj te pytanie tam.
Na dziś wzrucileś post na forum gry The Sims 4
Nie jestem pracownikiem EA
- 5 years ago@kreatora Dziękuję
- Narayen5 years agoLegend
@AvatarPL382 Hej 🙂
Aby zaliczyć to trofeum:
Klikamy na telewizor i wybieramy opcję -> „Oglądaj kanał”.
- „Oglądaj romanse”
- „Oglądaj programy dziecięce”
- „Oglądaj kanał kulinarny”
- „Oglądaj kanał komediowy”
- „Oglądaj wiadomości”
- „Oglądaj sport”
- „Oglądaj film akcji”
- „Oglądaj kanał muzyczny”
- „Oglądaj kanał z kominkiem” – aby oglądać ten kanał musimy ulepszyć nasz telewizor za pomocą opcji "Super odbiór"
Klikamy na radio i wybieramy opcję -> „Słuchaj…”
- „Słuchaj radia dla dzieci”
- „Słuchaj strasznej muzyki”
- „Słuchaj zimowego świętowania”
- „Zachwycaj się muzyką klasyczną”
- „Słuchaj bluesa”
- „Słuchaj kołysanek”
- „Słuchaj muzyki alternatywnej”
- „Słuchaj muzyki elektronicznej”
- „Słuchaj popu”
- „Słuchaj retro” – aby słuchać tą stację musimy ulepszyć nasze radio za pomocą opcji "Super odbiór"
Sprawdź czy wszystkie kroki wykonałeś, wg. tej listy. i czy posiadasz ten telewizor oraz radio z samej podstawki z ulepszeniem "Super Odbiór" - Sim musi być na 9-wiątym poziomie umiejętności majsterkowania.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @AvatarPL382
Jeśli udało Ci się znaleźć odpowiedź na Twoje pytanie nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi jako rozwiązanie 🙂
- 3 years ago
Też mam ten problem. Nie zalicza mi osiągnięcia pomimo obejrzenia wszystkich wymaganych kanałów i przesłuchanych stacji radiowych. Próbowałam również zdobyć te osiągnięcie na wymienionym telewizorze i stereo i dalej nic.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,316 PostsLatest Activity: 15 minutes ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 15 minutes ago
- 7 hours ago
- 19 hours ago
- 2 days ago