Forum Discussion

Dokusei's avatar
6 years ago

Problem z zakupami

po włączeniu gry w ekranie startowym nie działa opcja tworzenia własnego zestawu, cały czas otrzymuję komunikat o spróbowaniu za chwilę, tę wiadomość mam od aktualizacji z możliwością tworzenia własnych zestawów, czyli już dłuższy czas ta "chwila" nie mija

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Dokusei 

Upewnij się, że program Origin nie jest blokowany przez inny program działający w tle (np. program antywirusowy), kliknij prawym przyciskiem myszy na okładce gry i wybierz "Właściwości gry", w zakładce Ogólne funkcja Origin w grze powinna być włączona: 

Kliknij ponownie prawym przyciskiem myszy i wybierz "Napraw" i jeśli Twój komputer podłączony do internetu poprzez Wi-Fi to podłącz go poprzez kabel do routera 🙂

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem :eahigh_file:

• @EA_Kuba dalej nie pomogło, nie tylko zestawów nie mogę robić, ale i ogólne kupowanie w oknie startowym gry daje taki sam komunikat, przeinstalowanie gry czy samego Origin też nie pomaga
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Dokusei 

Dziękuję za odpowiedź 🙂 

Spróbuj zatem wyczyścić pamięć podręczną programu Origin. Po tej operacji trzeba będzie się ponownie zalogować do programu Origin, więc upewnij się, że pamiętasz swoje dane logowania. 🙂

Sprawdź również, czy napotykasz jakiekolwiek błędy kiedy składasz swój zestaw z poziomu programu Origin. 

Sklep - Przeglądaj gry - The Sims - The Sims 4 Stwórz swój zestaw

• @EA_Kuba niestety dalej nie pomogło, w programie origin mogę normalnie złożyć zestaw i kupić dodatki, na stromnie też wszystko działa, tylko w grze jakoś nie chce, dziwny błąd, czasem sim mi się zawiesza jak gram, czas leci a mój sim stoi i czeka na niewiadomo co :/ też dziwny błąd

• mam problem z zakupami krysztalow w star wars galaxy of heroes kodem z karty podarunkowej. Nawet kiedy poprawnie wpisze kod to nie czyta mi kodu

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 12 hours ago
7,593 Posts