Forum Discussion

zuzanna_wijas's avatar
4 years ago
Solved

problem z twarzami simów

Hej! Od dłuższego czasu mam problem, który polega na tym, że twarze Simów (wyłącznie kobiet) są tak jakby puste, widać jedynie ich ciało, włosy i zęby (problem występuje podczas tworzenia sima oraz rozgrywki). Miałam modyfikacje, więc wyjęłam je z folderu, niestety problem nadal występuje. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

• kreatora's avatar
    kreatora
    4 years ago

@zuzanna_wijas

Proponuje ci abyś zreinstalowala calą grę. Ostatnia aktuallizacja usuwala błąd w CAS gdzie przy jednej fryzurze simka nie miala zębów tylko czarną dziurę i wygląda że u ciebie ta aktualizacja poszla źle podczas usuwania tego bledu
    Poniewaz aktualizacji nie mozna cofnąć nie pozostaje nic innego niz ponowna instalacja gry i w czasie której powtórzy sie aktualizacja i miejmy nadzieje ze tym razem odbedzie sie ona poprawnie.
    Przenies przedtem na pulpit komputera ten folder gry z Dokumentów bo po instalacji gry gdy ja wlaczysz znow utworzy sie nowy folder gry i jesli ten blad zniknie to znowu bedziesz chciala zamienic nowe foldery Tray i Saves na stare z twoimi zapisami i biblioteką.

Gre odinstalowujesz klikajac prawym myszy na okladke gry w Origin - opcja odinstaluj

Taki dodatkowe info - po aktualizacji  taki blad dawalo CC na język w ustach sima 

13 Replies

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,178 PostsLatest Activity: 8 hours ago