Problem z uruchamianiem gry The Sims 4
26 listopada 21 kupiłam The Sims 4 (podstawę) na promocji. Zainstalowałam Origin, założyłam konto i pobrałam simsy. Niestety, gra nie uruchamia się po naciśnięciu przycisku graj - wtedy okno origina na chwilę się minimalizuje, po czym znowu otwiera i nic. Nie da się też wejść z paska zadań. Próbowałam użyć opcji "napraw", jednak Origin wtedy się tylko zawiesza i już nie można zrobić nic oprócz zamknięcia go. Próbowałam pobrać aktualizację, z myślą że to coś da, ale wygląda to tak, jakby się nic nie zmieniło, bo nadal wyświetla się opcja by aktualizować ( próbowałam jeszcze 2 razy). Próbowałam też odinstalować Simsy i Origin, pomiędzy tym wyczyścić komputer Ccleanerem i wszystko pobrać ponownie. Zero efektu. Tak samo, gdy reinstalowałam tylko The Sims 4. Próbowałam zastosować czysty rozruch, ale nic się nie zmieniło. Odinstalowałam antywirusa, wyłączałam opcję "Origin w grze" . Otwieranie jako administrator nic nie daje przy obydwu zarówno Originie jak i grze. Opcja "rozwiąż problemy ze zgodnością" też nic nie wniosła. Pojawił się tylko komunikat "Niezgodna aplikacja" i podejrzewam, że w tym tkwi rzecz. Jak mogę rozwiązać ten problem?
Dodam, że z ciekawości czy cokolwiek się otworzy, pobrałam też Demo CAS i ono działa, jeśli to na jakiś znaczenie.
Przycisk "graj" nie jest szary, ma zwykły pomarańczowy kolor, żadne opcje dot. The Sims 4 nie są zablokowane.