Problem z Uruchomieniem The Sims 4 - nie udało się uruchomić gry
Witam,
Mam problem z uruchomieniem gry The Sims 4. Od mniej wiecej dwóch tygodni gra przestała działać.Do 23 lutego wszystko było ok (wtedy po raz ostatni ją uruchomiłam), później była aktualizacja (nie włączałam gry) a następnie pobrałam ostanie akcesoria (5 marca) i próbowałam uruchomić grę ale otrzymałam komunikat "nie udało się uruchomić gry" screen w załączniku).
Wyczyściłam wszystkie cashe, wyciągnełam mody, naprawiłam pliki - dalej to samo. W końcu odinstalowałam grę, oraz aplikacje EA, zainstalowałam raz jeszcze w innym miejscu, sprawdziłam firewalla oraz Norton czy wszytskie pliki są na białej liście i dalej to samo.
Sparawdziłam również na innym komputerze, bo myślałam że może coś mnie blokuje na laptopie, ale na PC jest ten sam problem.
Proszę pomóżcie.
Hejka wszystkim,
szybka aktualizacja mojej sytuacji - po wszytskich wczesniejszych krokach )simy sa zainstalowane w folderze C\GRY\The Sims 4) jakie opisalam, dzis odpalilam ea app jako administrator i wcisnelam napraw.
Spróbowalam odpalic Simy i dzialaja.
Na PC odinstalowalam, zainstalowalam z poziomu administratora w nowej lokalizacji - jakiej samej jak na laptopie. i powierdzam tez dzialaja.
Nie wiem czy EA cos robilo, trudno powiedziec bo zadnej aktualizacji nie bylo, grunt ze gra znow dziala