Forum Discussion
3 years ago
Rozwiązanie zadziałało jeśli chodzi o uruchomienie gry…ale nie jestem wstanie włożyć modów z powrotem,wkładałam je po kolejki omijając na razie mody ze skryptami, mody te działały zaraz po ostatniej aktualizacji więc nie wiem co w przeciągu tych 2 dni(nie grałam w tym czasie) się zmieniło.Wie ktoś co można z tym zrobić?
- kreatora3 years agoHero (Retired)@SIMKA20023
Nie bardzo rozumiem - gra sie nie wlącza jeśli wlozysz mody z powrotem? Czy po prostu te mody nie pokazują ci sie w grze pomimo włączonej i działałającej opcji "wlacz modyfikacje" ?- 3 years ago
Gra się nie włącza gdy wkładam mody,najdziwniejsze jest to że co po niektóre mody ze skryptami działają (po ich włożeniu gra się uruchamia)(nie wszystkie ale pokoleli je aktualizuje) ale gdy wkładam jakiś ciuch cc czy akcesoria, to już nie mogę jej włączyć.Nic nie wyskakuje po prostu gra nie działa ale komputer ją czyta jako uruchomioną
- kreatora3 years agoHero (Retired)@SIMKA20023
Znajdź jakiś najnowszy obiekt CC w necie - koniecznie z data powstania po tej aktualizacji i jako jedyne CC umieść go w folderze mods i sprawdź czy gra sie uruchomi
Inny problem moze być taki ze masz wersje Tradycyną gry , a nie normalną, Wersja Tradycyjna gry nie włączy się gdy włozysz do niej mody czy CC powstałe po listopadzie 2019 roku - niektore z nich bedą działac i w wersji Tradycyjnej ale wiekszosć z nich spowoduje zablokowanie gry
Sprawdź po otwarciu gry numer wersji Sims 4 na dole ekranu menu..Jeśli numer kończy się na 1530, masz wersję Tradycyjną gry - będzie to na samym dole ekranu małymi literami.