Forum Discussion

Kami198609's avatar
Kami198609
Newcomer
4 days ago
Solved

Problem z wejściem w tryb grania

Cześć! Przez ostatnie 1,5-2msc nie grałam w simsy i chciałam dziś do nich wrócić, ale nie mogę grać. Pobrały się aktualizacje, zaktualizowałam MCC i UI cheats, no i wchodzę w swoją rodzinkę. Po kliknięciu "wznów" przerzuca mnie na światy mieszkalne, no i jak zwykle wchodzę do swoich simów, po chwili ładowania ekranu wywala z powrotem do świata i wyskakuje kod błedu: 122:dd7d01fa:aab9abe8. Tak samo jest jak próbuję wejść w jakąś domyślną rodzinkę, a także gdy chcę wejść w tryb budowania. Po wyciągnięciu modów jest normalnie. jaki mod może powodować taki problem? Jak go znaleźć?

2 Replies

• goniaa111's avatar
    goniaa111
    Rising Novice
    4 days ago

podbijam pytanie, mam ten sam problem wlasnie teraz . ja ogolnie pare miesiecy temu mialam taki sam problem co wyzej opisales, i musialam posortowac i posprawdzac mody wyciagajac je i ponownie wkladajac do folderu i za kazdym razem sprawdzajac czy to nie ten mod co zepsul gre, sama chcialabym wiedziec ktory mod znow teraz mogl cos uszkodzic ( poprzedni blad byl chyba przez mod CAS czyli mod na tlo i kolumny ubran w trybie tworzenia rodzin i on chyba zawiodl) 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,393 PostsLatest Activity: 11 days ago