Problem z zainstalowanym dodatkiem.
Dobry wieczór. Mam problem - kupiłam dziś dodatek "the sims 4 razem raźniej" w trakcie trwania aktualizacji gry podstawowej bo nie uruchamiałam laptopa od ubiegłego poniedziałku. Najpierw zrobiła się się aktualizacja, a później instalacja gry - tylko trwała ona bardzo szybko. Po instalacji dodatku razdm raźniej jak uruchomiłam grę to posiadam wszystkie dodatkowe elementy natomiast świat przynależny do the sims 4 razem raźniej - san sequoia wygląda u mnie tak jak na załączonym zdjęciu tj. mogę na niego wejść ale nie wyświetlają mi się żadne parcele. Czy da się coś z tym zrobić?
Dodam tylko że nie posiadam żadnych moodów, wyłączyłam i włączyłam laptop, naprawiłam też podstawę gry jak i dodatki przez aplikację EA i nadal jest tak samo.
Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam
Hej Chudzinka89
Najpierw wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA: https://help.ea.com/pl/articles/technical-issues/clear-cache/
Następnie wyloguj się z niej, zrestartuj komputer > ponownie zaloguj do aplikacji i napraw grę, klikając w Bibliotece aplikacji na jej okładkę>napraw grę.