6 years ago
Problem z zakupami
po włączeniu gry w ekranie startowym nie działa opcja tworzenia własnego zestawu, cały czas otrzymuję komunikat o spróbowaniu za chwilę, tę wiadomość mam od aktualizacji z możliwością tworzenia własn...
Hej @Dokusei
Upewnij się, że program Origin nie jest blokowany przez inny program działający w tle (np. program antywirusowy), kliknij prawym przyciskiem myszy na okładce gry i wybierz "Właściwości gry", w zakładce Ogólne funkcja Origin w grze powinna być włączona:
Kliknij ponownie prawym przyciskiem myszy i wybierz "Napraw" i jeśli Twój komputer podłączony do internetu poprzez Wi-Fi to podłącz go poprzez kabel do routera 🙂
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem :eahigh_file:
Hej @Dokusei
Dziękuję za odpowiedź 🙂
Spróbuj zatem wyczyścić pamięć podręczną programu Origin. Po tej operacji trzeba będzie się ponownie zalogować do programu Origin, więc upewnij się, że pamiętasz swoje dane logowania. 🙂
Sprawdź również, czy napotykasz jakiekolwiek błędy kiedy składasz swój zestaw z poziomu programu Origin.
Sklep - Przeglądaj gry - The Sims - The Sims 4 Stwórz swój zestaw
@EA_Kuba niestety dalej nie pomogło, w programie origin mogę normalnie złożyć zestaw i kupić dodatki, na stromnie też wszystko działa, tylko w grze jakoś nie chce, dziwny błąd, czasem sim mi się zawiesza jak gram, czas leci a mój sim stoi i czeka na niewiadomo co :/ też dziwny błąd