Forum Discussion

olcia2040's avatar
olcia2040
Newcomer
8 months ago
Solved

Problem z zapisem gry

Hejka, od jakiegoś czasu mam problem z grą. Zacznę od tego, że ostatnio zresetowałam laptopa i zostałam zmuszona pobrać jakieś dziwne aplikacje, żeby przywrócić pliki i odzyskać rodzinki. Udało mi się to zrobić. Po jakiś 3 tygodniach wróciłam do gry i chciałam przeprowadzić moją rodzinę, lecz wtedy wyrzuciło mnie z gry. Powtórzyłam czynność i stało się znów to samo. Dopiero za trzecim razem się udało gdy zmieniłam postać, na której się przeprowadzałam.

Gdy przeprowadzka się powiodła zaczęłam budować nowy dom. Umeblowałam 1 piętro i gdy chciałam już skończyć grę i ją zapisać w połowie zapisywania coś się zacięło i wyrzuciło mnie z gry. Wpadłam na pomysł aby następnym razem zwyczajnie zapisać dom w bibliotece a gdy będę chciała dokończyć budowanie ściągnę dom i będę budować po kawałku. Udawało się tyle, że do czasu.

Problem stał się jeszcze większy, gdy już zaczęło mnie wyrzucać po prostej czynności mojej simki, na przykład przebranie się. Pomyślałam, że już dosyć tego i usunęłam a potem zainstalowałam grę. Niestety i to nie pomogło. Przed zainstalowaniem gry przeniosłam folder Tray aby mieć ten domek. Wszystko inne foldery byłe puste po instalacji gry.

Po wejściu w grę pobrałam simkę z biblioteki i zaczęłam grać. Weszłam w bibliotekę w celu pobrania domu. Gdy dom już był na parceli coś się znowu ścięło i kolejny raz mnie wywaliło. I tak było dosłownie nieskończoność razy.

Potem usunęłam wszystko z Tray i zaczęłam budować dom od początku, a to wszystko znowu na marne bo znowu mnie wywaliło bez zapisu.

Jeszcze raz odinstalowałam i zainstalowałam simsy i przez chwilę było dobrze gdyby coś mi nie palnęło i znowu nie pobrała domku, który był już zapisany z galerii. Znowu wyrzuciło i gdy jeszcze raz weszłam w grę, żeby sprawdzić czy nadal jest problem z zapisem to znowu nie wywaliło.

Dodam do tego jeszcze, że wiele razy naprawiałam grę i nic nie pomogło.

Miał ktoś tak kiedyś? Ktoś może wie jak pomóc? 

1 Reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,552 Posts