Forum Discussion

Hankaszklanka444's avatar
Hankaszklanka444
Seasoned Newcomer
24 days ago

Problemy po nowej aktualizacji

Nie wiem czy tylko mi się tak dzieje ale zwykle gram z kodem cas.fulleditmode . Ale tym razem jak kliknęłam shift + prawy przycisk na myszce żeby włączyć modyfikuj w Stwórz sima. Klikałam na każdego sima i nie chciało się włączyć cas. Ale w jednym momencie klikając shift włączył się tryb gry w którym nie można nic kontrolować i nie można go wyłączyć. Nawet klikając alt+F4 nic nie wyskakuje żeby wyjść z gry  nigdy wcześniej tak nie miałam. Wcześniej można było wyjść z tego klikając ponownie shift a teraz nic nie dało rady wyłączyć gry gdy było w tym trybie 

6 Replies

• Hankaszklanka444​ 

Z podanych przez ciebie informacji wynika, że masz w grze stary MCCC - jak najszybciej go wymień (jego autor wczoraj w nocy go zaktualizował).  Sprawdź także pozostałe mody oraz obiekty CC ( z trybu CAS i kupna/budowy), gdyż po wczorajszej aktualizacji gry wiele z nich może być zepsutych. W tym celu przeczytaj poradnik podany wyżej przez menadżer EA_Kalina​ .

• Hankaszklanka444's avatar
    Hankaszklanka444
    Seasoned Newcomer
    24 days ago

Nie posiadam modów w grze ani jednego nie mam. mam jedynie dodatki orginalne nie mody ale nie wszystkie tak że musi to być problem z aktualizacją bo przed aktualizacją się nic takiego nie działo 

• I found something like this, it looks really legit, so maybe it would solve our problems. From what I can see, it uses the Scarlet's Realm database.

Edit: Usunęłam zewnętrzny link kierowany do potencjalnie szkodliwego moda. (Danuta720)

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    23 days ago

ovxpg1w35hze​ 

Na polskiej części forum piszemy po polsku, staraj się więc, proszę pisać w tym języku. 🙂

Pozwoliłam sobie usunąć zewnętrzny link, z dwóch powodów:

• Na forach EA nie wprowadzamy zewnętrznych linków, gdyż mogą one narobić graczom więcej szkody, niż pożytku
    • Autor tego moda jest nieznany w sieci modderów, a program, który prezentuje może zrobić krzywdę grze, a może też komputerowi.

• Znany modder, TwistedMexi , który współpracuje z EA, ostrzega przed tego rodzaju programami:

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago
7,642 Posts