Forum Discussion

lisia776's avatar
lisia776
New Rookie
2 days ago

Problemy z zwierzakami

Mam problem po aktualizacji 12 maja mam problemy właściwe z całym dodatkiem psy i koty. Nie mogę wykąpać psa chodzi wciąż brudny ...wybieram polecenie a później wszytsko się zawiesza nieraz pomaga resetowanie zwierzaka a nieraz muszę gdzieś pojechać by się odblokował co utrudnia mi grę...nie wychodzą również na spacer. SIM ubiera psu smycz i stoją w miejscu, pojawia się nastrojnik o spacerze ale nie wychodzą...jest też problem z adopcja zwierzaka...

2 Replies

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    1 day ago

Hej lisia776​ 

Tak, błąd powstał po najnowszej aktualizacji gry (12 maja) i został opisany w tym temacie.

Błąd z przytulaniem zwierzaka także został opisany - w drugim temacie.

Jeżeli chcesz, by twórcy gry jak najszybciej naprawili te błędy, zagłosuj nad pierwszym postem w obu tematach (linki podałam wyżej). Możesz także się tam dopisać.

Przy pierwszym błędzie proponowane tymczasowe rozwiązanie problemu z kąpielą:

• Rozwiązanie za pomocą kodów "cheats"  (natychmiastowe czyszczenie):
      Włącz kody, otwierając pasek poleceń (PC: Ctrl+ Shift+ C| Konsola: Naciśnij wszystkie cztery przyciski/spusty. 
    • Wpisz testingcheats true i naciśnij Enter. Przytrzymaj klawisz\ Shift i lewą stroną myszki kliknij na psa > wybierz „Uszczęśliw” . To natychmiast zaspokaja jego potrzeby i czyści go.
  • Zapomniałam dodać, że nie działa też połowa interakcji jak przytulanie, wzmocnienie więzi itd

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 27 minutes ago
7,765 Posts