Forum Discussion

T0sikJ's avatar
T0sikJ
Newcomer
23 days ago
Solved

Problemy ze sprzątaniem w grze

Grałam przez chwilą w simsy i zamówiłam sprzątaczkę do domu przyszła zebrała wszystkie naczynia po czym położyła je na blacie i sama zaczęła pić herbatę i odstawiła kubek. Nawet sprzątaczki nie mogą teraz sprzątać czy mój sim ma żyć w syfie bo jak klikam na talerze to SIM podnosi patrzy się i kładzie z powrotem. 

• Hej T0sikJ​ 

Sprawdź czy rozkład kuchni nie został zakłócony....np. jakieś przeszkody utrudniające dojście do zlewu. Kiedyś miałam podobnie z moją Simką, która podchodziła do prysznica i nie reagowała na "weź prysznic". Przebudować łazienkę i okazało się, że to pomogło.

Warto też przetestować inny zlew....i sprawdź czy Twój Sim umyje talerze. Z drugiej strony, jeśli posiadasz mody, wykonaj kroki z poradnika:

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej T0sikJ​ 

Sprawdź czy rozkład kuchni nie został zakłócony....np. jakieś przeszkody utrudniające dojście do zlewu. Kiedyś miałam podobnie z moją Simką, która podchodziła do prysznica i nie reagowała na "weź prysznic". Przebudować łazienkę i okazało się, że to pomogło.

Warto też przetestować inny zlew....i sprawdź czy Twój Sim umyje talerze. Z drugiej strony, jeśli posiadasz mody, wykonaj kroki z poradnika:

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 9 months ago