Forum Discussion

Beberona's avatar
3 years ago
Solved

Ps4 sims4 błąd po aktualizacji

Hejka, po dzisiejszej aktualizacji z bobasami wyskakuje mi błąd i wyrzuca z gry. Ma ktoś podobny problem? Gram na konsoli i posiadam 2 dodatki. Dodam tylko, że mogę wejść w różne miejsca w miastach, ...
  • kreatora's avatar
    kreatora
    3 years ago
    @Beberona

Na moje to ten stary bug mieszkania wrócił po aktualizacji pod inna postacią i tylko ten apartament jest zbugowany.
    Byloby miło abyś zrobiła screen z widoku miasta tego osiedla ze zbugowanym apartamentem i zaznaczyła go tam krzyzykiem.
    Problem jest ze nazwy apartamentów na mapie w wersji angielskiej gry i na mape polskiej są rozne i nie mogę prosić o stestowanie tego apartamentu przez helperów z anglojezycznego AHQ jeśli nie jestem pewna o ktory apartament dokladnie chodzi. Podejrzewam ze to ten ich apartament "Zenview" ale pewności nie mam.
    https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/FIXED-CL-Bulldoze-Zenview-Apartments-causes-endless-loading/m-p/9192666#M137564

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 13 hours ago