Forum Discussion

Re: Ekran ładowania bez końca w the sims 4

@LauriqmZapomniałam dodać że mam mody ale wyłączone, a ten ekran ładuje się dosłownie bez końca mogę zostawić na 24 godziny i pewnie nadal nic nie będzie

1 Reply

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago

@Lauriqm

Wysuń  folder mods pusty czy nie z folderu gry na pulpit. Usun z folderu gry plik localthumbcache,package oraz wszystkie foldery ze slowem cache w nazwie.
    Nastepnie napraw gre na Origin
    Origin / Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke TS4 opcja Napraw . Odczekaj az Origin sprawdzi wszystkie dodatki jakie posiadasz.
    Sprobuj teraz wejsc w ta parcelę
    Jednak jesli na tej parceli uzywalas obiektow z netu - mebli okien , a nawet jesli rodzina ktora tam mieszka jest obwieszona CC to parcela albo nawet jeden sim w tej rodzinie tak sie zbugowal , to nie będzie  mozna do tej rodziny wejść
    Wejdź do panelu Zarzadzanie rodzinami na mapie swiata i przeprowadz w tym panelu tą rodzine na jakąs pustą parcele a potem sprobuj wejsc w ta rodzine na tej pustej parceli ponownie.,
    Jesli o zadziala zapisz ich dom z edytu swiata.
    Postaw ten dom z biblioteki na nnej parceli i przepowadzaj tam swoja rodzinę po jednej sztuce -  podziel rodzine=  ale opcja przez telefon z poziomu rozgrywki i za kazdym razem sprawdzaj czy ta parcele da sie wgrac

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,325 PostsLatest Activity: 8 hours ago