Re: gdy przeniosłam pliki na inny komputer cała moje biblioteka w galerii jest pusta
@maja7915
Domyslam sie ze to The Sims 4 problem.
Jesli masz jeszcze starą zawartość gry na poprzednim komputerze to zgraj na pendrive, albo wyslij w chmure folder Tray ze starego folderu gry w Dokumenty/Electronc Arts.a potem sciagnij to na nowy komputer.
W nowym folderze gry na nowym komputerze usuń nowy. pusty folder Tray z folderu gry w Dokumenty/Electronic Arts i wklej na jego miejsce folder Tray ze starego komputera.
Galeria nie przechowuje twojej biblioteki. To co tam widzisz to wizualny obraz tego co masz w folderze Tray na komputerze. Jesli folder Tray jest pusty to i biblioteka w Galerii pokaze ci tylko dziela Maxisa ktore automatycznie sie ładuja przy stworzeniu nowego folderu Tray gdy po raz pierwszy właczylas gre na nowym komputerze.
Aby cos przechowac w Galerii musialabys to opubliować - wtedy mialabys tą zawartosc w swoim katalogu na profilu w Galerii - oczywiscie jesli masz dostep do Społecznosci w Galerii i mmozesz pobierac prace z Galerii oraz wysylać tam wlasne prace..
Nie jestem pracownikiem EA