kreatoraHero (Retired)4 years agoRe: Jak przechodzić między piętrami na x box w the sims 4@kosmitka214 Mysle ze na konsoli, to dziala tak samo jak na komputerze,U góry na screenie po prawej gdy jestes w grze masz takie strzalki i widok ściany. Nie jestem pracownikiem EA
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,746 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,746 Posts
Recent DiscussionsZniknely dodatki, kolekcje i akcesoria Słuchajcie, mam grubą akcję z EA App – zniknęła mi połowa biblioteki! 😱 Czy ktoś z Was walczył ostatnio z EA App o znikające gry? Mam absurdalną sytuację na koncie. Mimo że mam wykupioną masę doda...Przerywanie czynności dla telewizji Mam taki problem, że simowie przerywają czynności które aktualnie robią (np. odrabianie pracy domowej, gotowanie, branie prysznica itp.) po to, żeby oglądać kanał z zakłóceniami. Robią to ciągle, pot...Aktualizacja 12/05/2026 - Najbardziej wyczekiwane aktualizacje sezonu Zacni Simomaniacy, Rozpoczął się maj, a wraz z nim wielkie wejście do The Sims 4 robią najbardziej wyczekiwane usprawnienia i poprawki błędów. Z wielką radością uchylimy Wam rąbka tajemnicy na tem...Zbugowany dodatek Cześć, posiadam kupiony dodatek 4 pory roku na steamie. Niestety, w grze on nie działa - mogę tylko wybrać stroje na zime oraz na lato, ale pogoda/pory roku się nie zmieniają. Co zrobić w taki wypad...Problem z aktualizacją Dzień dobry, po wczorajszej aktualizacji zniknęły mi moje dodatki z gry które zostały zakupione, teraz ukazuje się w sklepie że mam je kupić, proszę o pomoc.