kreatoraHero (Retired)4 years agoRe: Jak przechodzić między piętrami na x box w the sims 4@kosmitka214 Mysle ze na konsoli, to dziala tak samo jak na komputerze,U góry na screenie po prawej gdy jestes w grze masz takie strzalki i widok ściany. Nie jestem pracownikiem EA
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago7,595 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago7,595 Posts
Recent DiscussionsBrak możliwości zajmowania się niemowlakiem Po powrocie simki do domu z pracy, nie mogę zajmować się dzieckiem, brak interakcji, jedynie gdy przełaczy się na niemowlaka są minimalne możliwosci interakcji. Język instalacji gry Chciałabym zmienić język gry z nagielskiego na polski. Zmieniłam region z Wielka Brytania na Polska, generalnie mieniłam wszystko co się dało i gdzie się dało. Odinstalowałam Simsy. Wyczyściłam cache...Stare błędy Wykasowałam EA i całe simy. Wszystko wgrałam czysto na nowo z nadzieją że błędy znikną. Wszystkie zostały a jeszcze doszły nowe.Na festiwalu smaków rośliny rosną jedna w drugiej (szpinak i grzyby) i ...Licealne lata Od początku pełne błędów :Aspiracja opowiedz legendę miejską się nie odznacza, festiwale nauki czasami nie ma ogłaszanych wyników czy nie można zgłosić wyniku jurorce, zrób psikusa na tablicy zacina ...Lista problemów: nadchodzące poprawki błędów – 27 stycznia 2026 r. Cześć, Simomaniacy! Oto lista problemów, w której podzielimy się z Wami najważniejszymi sprawami zgłoszonymi przez społeczność. Badamy je i mamy nadzieję, że uda nam się nam je naprawić. Jeśli maci...