Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
5 years ago

Re: Nie można wyszukać mojego ID w galerii The Sims 4

@gouompola

Nie da rady - musisz wobec tego wyszukac go w Galerii w grze.
I to jest juz bardzo proste. Właczasz grę , otwierasz Galerię - musisz odczekać az ona sie załaduje i klikasz na swoj nick u gory strony.
Można tez wyszukac to w Galerii on-line ale trzeba znać sposob,
Wysyłasz cos do Galerii o charakterystycznej nazwie - moze byc bez sensu najlepiej 3 literowej opatrzony tagiem z twoim imieniem i po 15 minutach potem otwierasz Galerie on line i wpisujesz tą nazwę w polu wyszukiwania objektów - teraz powinien ci wyskoczyc ten object. Zapisz link gdzies na dokumencie to tego objectu.
Jak klikniesz swój nick na tym wyslanym objekcie to powinie ci sie otworzyc link do twojego konta. Tu czesto sie zaczynają kłopoty bo po prostu ten link się nie otwiera, Najlepiej to robić nad ranem kiedy nie ma za duzo ludzi ani w online Galerii ani w Galerii w grze.

5 Replies

• @kreatora 

Właśnie moim problemem nie jest to, że ja nie mogę wyszukać swojego konta, bo wiem, że mogę sobie u góry kliknąć, ale to, że inni użytkownicy nie mogą go znaleźć i jest to dla mnie bardzo uciążliwe. 

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    5 years ago

@gouompola podaj swój EA ID, spróbuję cię znaleźć w galerii, może to być związane z ustawieniami prywatności na profilu EA.

Sprawdź czy masz ustawione na "Wszyscy" jak na zdjęciu.

• @Narayen 

sprawdziłam i mam ustawione, że wszyscy mogą wyświetlić mój profil. A moje ID to tak jak tutaj gouompola 

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    5 years ago

@gouompola 

Znalazłem Cię w galerii w grze, masz 5 parcel u siebie, tylko że jest jeden problem, Twoje parcele używają najwyraźniej CC mają ikonkę klucza i dlatego nie mogą się wyświetlać w galerii w przeglądarce i stąd ten błąd.

W galerii w grze po lewej masz opcję "pokaż zawartość zmodyfikowaną" i wtedy ci się pojawią w galerii. Twoi znajomi również muszą ją włączyć i u siebie również je zobaczą.

• EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    Icon for EA Staff rankEA Staff
    5 years ago

Hej @gouompola, 👋

Jeżeli @Narayen pomógł Ci w rozwiązaniu zagadki dotyczącej ID w galerii The Sims 4 nie zapomnij zaakceptować jego odpowiedzi jako rozwiązanie Twojego problemu. 🙌

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,361 PostsLatest Activity: 2 hours ago