Re: Nie moge korzystać ze wszystkich dodatków (Wampiry)
@ZosiaS2010
Witaj Zosiu 🙂
Nie bardzo rozumiem tego kawałka Twojego zdania powyżej w twoim poście . Cytuję: "Także świat Wampirów nie zablokowany mimo... .." Masz ten swiat w grze czy nie?
Otworz Origin/Moja biblioteka gier i kliknij na okładke TS4. To przeniesie cie na strone gdzie sa zakladki miedzy innymi Dodatki i Pakiety rozgrywki
Wejdz w zakladkę Pakiety rozgrywki i poszukaj tam Wampirow. Sprawdź jaki ten pakiet ma status na okladce. Powinno być "Juz posiadasz ten dodatek" Jesli na okladce Wamprów jest opcja "Pobierz" to oznacza, ze wprawdzie dodatek posiadasz ale nie jest on zainstalowany na twoim komputerze. W taim wypadku pobierz go z Origin na swój komputer
Jest jednak inna opcja. Byc moze ten pakiet zainstalował się źle. Aby to naprawić otwórz Origin /Moja biblioteka Gier - kliknij prawym myszy na okładkę TS4 i wybierz opcje Napraw.
Musisz odczekac az Origin naprawi wszystkie dodatki w tym te Wampiry.
.W CAS powinnaś mieć opcje na tym bialym ludziku z plusem kolo sima "Dodaj postać nadnaturalną" gdy to klikniesz bedziesz miala opcje stworzenia wampira., Sima potem mozesz usunac z CAS i zostawic tylko stworzonego przez siebie wampira.
Jednak jesli posiadasz jakies nieaktualne mody i CC to byc może to jest przyczyna nie pokazywania sie tych objektow w CAS
Wiec jesli masz jakies mody i CC wysun folder mods myszką na pulpit,.
Z folderu gry usuń plik localthumbcache.package oraz wszystkie foldery ze słowem cache w nazwie. Gra odtworzy je po właczeniu, Napraw gre na Origin wedlug instrukcji pdanej wyżej i spawdź czu dalej masz ten błąd.
Jeśli błąd zniknąl przeklejaj po kolei swoje mody i CC z pulpitu do nowego folderu mods za kazdym razem sprawdzajac czy błąd nie wrócił . Skript mody sprawdzaj po jednym,ale jeśli masz dużo CC (ubrania, wlosy, skiny) podziel je na mniejsze podfoldery po 50 sztuk CC w jednym i sprawdzaj te podfoldery kolejno.
Nie jestem pracownikiem EA