EA_KubaCommunity Manager2 years agoRe: nie moge wrocic do domuHej @tegguk Wybacz późną odpowiedź. Czy udało Ci się uporać z napotkanym przez Ciebie problemem?
2 RepliesReplies sorted by Oldestjdoij3kzgia7 to EA_Kuba2 years agoMam taki sam problem, jakie jest rozwiązanie? jdoij3kzgia7 to EA_Kuba2 years ago@EA_Kuba Mi się nie udało, jakie jest rozwiązanie?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,707 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,707 Posts
Recent Discussionsproblemy z posiadanymi dodatkami witam! mam problem z posiadanymi dodatkami nie chcą mi działać w grze. Na rynku pisze że mam je posiadane a nie mogę ich kliknąć bo pisze że są nie zainstalowane. Nawet nie mogę ich kliknąć żeby je z...brak dodatku do pobrania Niedawno kupiłam w Empiku nową grę dodatek do The Sims 4 Życie i śmierć. Po dodaniu kodu z pudełka nie nastąpiło pobranie gry.... nie widnieje ona też w zarządzaj dodatkami.... próbowałam już wszystk...bug z dodatkiem Mam problem z dodatkiem „4 pory roku” gdy podtac ubiera jakiekolwiek ubranie z tego dodatku wszystko zamienia sie w czerwono biale pytajniki nie mam zadnych modyfikacji. Nigdy czegos takiego nie mial...Błąd podpowiedzi opisu w zadaniach do wykonania w domu - Konsultant ds. miłości Hej, w komputerze jest kategoria "Eksploruj..." podczas, gdy w zadaniu podpowiedź błędnie opisuje jako kategorię "Wyszukiwanie". Screeny powyżej. Pełna kolekcja, bez modów. Błąd wyświetlania - Sznur lampek "Poziomy" z Dochodowe hobby Hej, w pokoju, w piwnicy (poziom -1) mam pod sufitem umieszczone lampki z Dochodowego hobby (bez kodu bb.moveobjects on i bez użycia klawisza ALT, tzn. tak jak gra pozwala je umieścić sama),...