Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
3 years ago

Re: Sim się nie goli!!!

@marekzb

Golą sie w prysznicu normalnie - ja wcale nie mam opcji golenia na lustrze (probably thanks to damn MCC)
Wyrzuć z folderu gry plik localthumbcache.package , plus wszystkie foldery ze słowem cache w nazwie , dla pewności przenieś tez folder mods na pulpit aby sprawdzic czy to nie "zasługa" innego moda i napraw gre na Origin. ,
Ja nie miałam czasu tego zrobić i moj sim goli sie w prysznicu ale moze ty odkryjesz czy to wina modu czy nie.

3 Replies

• marekzb's avatar
    marekzb
    Seasoned Hotshot
    3 years ago

@kreatora 

Dziękuję za radę... Pod prysznicem jeszcze nie próbowałem, ale spróbuję. Rzeczywiście wywalenie Opcji pomaga. Za to znowu małolaty nie chcą samodzielnie chodzić do szkoły. Musze ich wywalać z domu. A jeszcze dwa dni temu normalnie wychodziły same a miałem tylko zdecydować z którym mam iść a może mają iść samopas. Teraz tylko ojciec-żołnierz chodzi do pracy, a dzieci do szkoły same nie. Matka nie wychodzi, cały czas w domu ćwiczy na komputerze literaturopisarstwo. Żadnego moda ostatnio nie testowałem tylko wyrzuciłem MCC.

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @marekzb

Małolaty - sprobuj znowu wywalić plik localthumbcache.package i foldery cache i znów napraw gre na Origin. Opcji juz nie musisz wywalać.
    Jak ci taki blad wyskakuuje to wywalenie tego pliku, folderów cache i naprawa bardzo czesto pomaga zlikwidować tego typu bledy
  • marekzb's avatar
    marekzb
    Seasoned Hotshot
    3 years ago

@kreatora 

Pod prysznicem jest jeszcze więcej opcji niż przed lustrem. 🙂 Nie przyszło mi to do głowy, że można się golić pod prysznicem. 🙂 Byłem też na balu. Smuteczek... ale pewnie Simy tak mają, dlatego ciągle spięci chodzą. Fajna fotobudka, mój Sim został zaproszony nawet na afterek. Skorzystał. Jeden kolega z klasy zaprosił tam (na tym afterku) mojego Sima do domu: Będzie luz, bo rodzice wyjechali. Ale ostatecznie nie wiedział jak się zachować. Ogólnie coraz bardziej mi się podoba to granie bez MCC. Nie mogę się pogodzić tylko z jednym. Wg badań nastolatki uprawiają sex już od 12 roku życia a w The Sims - akwarium.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,143 PostsLatest Activity: 3 hours ago