Forum Discussion

Kejtow's avatar
Kejtow
Not applicable
6 years ago

Re: Sims 4 zestaw 7

Up@

Pewnie i Masz racje, choć EA USA raczej nie odpowiada za wydawanie w Polsce, od tego mamy EA Polska, dlatego jest też to forum i ludzie piszą tutaj. Pewnie Ameryka narzuca Polsce swoją wizję ale jednak to Polska powinna odpowiedzieć w pytaniu o wydawanie swoich gier na terenie Polski. Zresztą napisałem zapytanie już do Supportu amerykańskiego i czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam !

Edit: wysłałem maila na adres privacy policy ponieważ do samego Supportu maila nie znalazłem. Wszystkie przekierowania są do forum na którym się znajdujemy. Poczekam i zobaczymy czy odpiszą czy odeślą mnie na inny adres email.

Edit2: tak jak myślałem odpisali że ten mail na który wysłałem wiadomość nie odpowiada za wydawnictwo więc odwołali mnie do EA help

Edit3: napisałem normalnie przez stronę EA help. Szkoda tylko, że nie ma opcji typu problemu jako 'inne', a z wyboru wszelkich dostępnych opcji najbardziej odpowiedni był zgłoś błąd i prześlij opinie 🙂 

5 Replies

• Kejtow's avatar
    Kejtow
    Not applicable
    6 years ago

Mailowo pisałem. Ale widzę, że jednak trzeba będzie live chata odpalić.

• anika031's avatar
    anika031
    Not applicable
    6 years ago

@Kejtow I jak? Dowiedziałeś się czegoś? Tu już dodatek Uniwersytet na horyzoncie, a ja zatrzymałam się na zawartości zestawu 6 oraz dodatku Wyspiarskie Życie i nic później oddzielnie nie dokupowałam (a zestawu cyfrowego i tak nie mogłam stworzyć). W tej sytuacji, z dodatkiem Uniwersytet mogłabym skompletować zestaw cyfrowy, więc nie wiem, czy jest sens dalej drążyć temat pudełkowych zestawów. Skoro EA milczy...

• Kejtow's avatar
    Kejtow
    Not applicable
    6 years ago

@anika031 

Nic się niestety nie dowiedziałem. Maile jak milczały, tak nadal milczą a na live chacie w końcu nie byłem, bo szczerze powiedziawszy nie miałem czasu by pisać, a potem wręcz zapomniałem aby to zrobić. rozumiem Ciebie i sam stoję przed takim dylematem. Znaczy ja raczej z narzeczoną kupimy dodatek w pudełku aby skończyć kolekcję a co do pakietów i pozostałych rzeczy to poczekamy do końca wsparcia The Sims 4. Wtedy zdecydujemy się kupić internetowo rzeczy które nam brakują. i to będzie Nasz ostatni zakup z serii The Sims. Przykro mi z tego powodu ale jesteśmy bardzo wkur... na politykę wydawniczą i wiele innych aspektów począwszy od cen za pakiety czy akcesoria, a kończąc na zmianie okładek i braku zestawów pudełkowych w trakcie wydawania serii. Jak wyjdzie The Sims 5 to niestety ja osobiście odpadam. Wiem, że jako jedna osoba niczego nie zmienię, ale moich pieniążków za Simsy 5 nie dostaną.

Pozdrawiam

• anika031's avatar
    anika031
    Not applicable
    6 years ago

@Kejtow Dziękuję za odpowiedź. 🙂

Jestem tego samego zdania. Pomijając fakt, że nieźle namieszali, a ubogacanie rozgrywki przez rozszerzenia (zwłaszcza akcesoria) jest nieadekwatne do ich cen, to po prostu, mogliby chociaz dac znać, co dalej z tymi zestawami. A już później każdy gracz, szczegolnie kolekcjoner, wybrałby, w zaleznosci od ich decyzji względem wydawania pudelek, jak i czy w ogole kompletuje dalej serie TS4. Jednak tak się nie stało. Nie dostaliśmy żadnej informacji zwrotnej. Szkoda, bo naprawdę chciałabym wiedzieć, czy warto jeszcze kontynuować przygodę z czwórką. Z drugiej strony, moim zdaniem, wydawane są teraz ciekawe rozszerzenia. Ale jak mam rozbudowywać kolekcję? Tego nie wiem, bo:

"Nie mozna stworzyc zestawu. Twoja kolekcja jest imponująca! Ponieważ posiadasz już znaczną część zawartości The Sims 4, nie możemy w tej chwili stworzyć dla Ciebie całkiem nowego zestawu. Aby znaleźć coś nowego, sprawdź ofertę pojedynczych pakietów"

Nie moge stworzyc całkiem opłacalnego zestawu cyfrowego (choć teoretycznie mógłby znaleźć się tam Uniwersytet; moze z przedpremierowego dodatku nie da rady stworzyc zestawu?), a tak, jak napisałeś, zastanawiam się tez, czy kupowac osobno pudelkowe dodatki i wtedy zadecydować, czy oplaca sie mi uzupelnic cyfrowymi wersjach pakietów rozgrywki i akcesoriów. A całe to zamieszanie i mętlik w mojej glowie, tylko dlatego, że wyparowały pudelkowe zestawy. No trudno. Twórcy mają nas... gdzieś.

Pozdrawiam!

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 minutes ago
7,790 Posts