Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
3 years ago

Re: The Sims 4 nie mogę wejść do domu po

@Trollixyt

A jak wejdziesz w tryb budowy na tej parceli z widoku miasta na to tez nie ma w nim tych obiektów? (Widok miasta , klikasz na tą parcelę i wybierasz znaczek narzędzi po prawej na dole ekranu)
Spróbuj takiego sposobu:
Wejdż w tryb Zarządzania Rodziną (wchodzisz tam z widoku miasta zakladka jest po prawej obok panelu Zarządzania Światami) i przeprowadź jednego sima z tej rodziny do jakiejkolwiek innej rodziny EA.
Teraz klinij na tą rodzine EA i zobacz czy w tamtym domu EA ten bład znikł. Jesli bład znikł przełacz sie na swoja niepelna rodzine i zobacz czy juz mozesz ich widzieć w ich nowym domu Jesli wszystko będzie OK znowu przeprowadż swojego odlaczonego sima z powrotem do jego rodziny.

5 Replies

• Jak wejdę w tryb budowania to widzę wszystko normalnie i w trybie życia nie mogę dać piętro w dół mimo że mam 2 piętra (parter i dach)

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @Trollixyt

Czy przeprowadzka sima ci nie pomogla?
    Moze zalącz tu screeny jak ten twoj dom wygląda z zewnatrz, albo opublikuj ten dom w Galerii z tagiem #imager i nazwą "Test ", a ja go pobiorę, postawię w grze i zobacze jaki tam jest problem
  • Tylko ja nie mam galeri prześlę jak skończy mi się szlaban na pc

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @maartix 

Dzięki za Twój komentarz, nie mniej z racji tego, że ostatni post został zamieszczony w tej dyskusji blisko rok temu - zamykam go. 

@Trollixyt Mam nadzieję, że szlaban na PC już minął i możesz podzielić się z nami swoją twórczością w Kreatywnej Przestrzeni 🙂

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago
7,633 Posts