Forum Discussion
4 Replies
- EA_Odix9 years ago
EA Staff (Retired)
@Krissollus Hej!
Mam nadzieję, że kroki zaproponowane przez @Revan2000s pomogą. 🙂 Podobny komunikat błędu mieliśmy już zgłaszany wcześniej i co pomagało również to wyłączenie opcji Origin w Grze dla gry Sims 4 oraz uruchomienie jej w trybie okienkowym lub opcjonalnie w trybie 32 bitów (Właściwości gry) :
Cześć!
Wow! Dzięki Revan, czysty rozruch systemu zadziałał. Powiedz mi tylko jeszcze jedną rzecz. Po rozruchu mogę normalnie zacząć odpalać programy po kolei? 😎
Odix, dzięki za odpowiedź, jeżeli sytuacja kiedykolwiek się powtórzy, a rozruch systemu nic nie da, nie omieszkam się skorzystać z twoich porad. 🤓
Temat więc ogłaszam zamkniętym. Dzięki za zaangażowanie! 😉Czynności do wykonania po czystym rozruchu także są tam opisane 🙂
Spoiler- Na ekranie startowym wyszukaj polecenie msconfig. (W systemie Windows 10 użyj pola Wyszukiwanie w menu Start. W systemie Windows 8 lub Windows 8.1 szybko przesuń od prawej krawędzi do środka ekranu, a następnie naciśnij panel Wyszukiwanie. Jeśli używasz myszy, wskaż prawy dolny róg ekranu i kliknij panel Wyszukiwanie).
- W wynikach wyszukiwania wybierz pozycję msconfig lub Konfiguracja systemu.
- Na karcie Ogólne naciśnij lub kliknij pozycję Uruchamianie normalne.
- Naciśnij lub kliknij kartę Usługi, wyczyść pole wyboru Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft, a następnie naciśnij lub kliknij przycisk Włącz wszystkie.
- Naciśnij lub kliknij kartę Uruchamianie, a następnie naciśnij lub kliknij pozycję Otwórz Menedżera zadań.
- W Menedżerze zadań włącz wszystkie programy startowe, a następnie naciśnij lub kliknij przycisk OK.
- Po wyświetleniu monitu o ponowne uruchomienie komputera naciśnij lub kliknij przycisk Uruchom ponownie
- Aj faktycznie nie doczytałem. Mój błąd, dzięki za odpowiedź!
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 8 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 15 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago
- 3 days ago