6C3T-CSHE-DZE5-5 years agoRe: TS4_x64.exe - Błąd aplikacji. Aplikacja nie została właściwie uruchomiona...Witaj @amelka042011 spróbuj z tego coś zrobić tam masz instrukcje https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Gra-The-Sims-4-uruchomienie-niemozliwe/m-p/9593879#M8385Nie jestem pracownikiem EA
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 18 hours ago7,570 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 18 hours ago7,570 Posts
Recent DiscussionsWczytywanie rozgrywki Dzień dobry. Po dłuższej przerwie od grania w ts4 chciałam w końcu zagrać. Zaaktualizowałam gre, zaaktualizowałam i usunełam stare mody. Wszystko poprawnie odpaliłam w opcjach gry i gdy chciałam pr...The sims 4 nie chcą się uruchomić Gdy chcę włączyć grę pojawia mi się czarny obraz i nic więcej się nie dzieje. Gdy wychodzę z tego czarnego ekranu pojawia się komunikat, że wystąpił błąd który uniemożliwił uruchomienie gry. Proszę o...Zmiana ID Jak zmienic nazwę ID użytkownika w The Sims 4 na Playstation4? Chciałabym zmienic nazwę ID aby mozna bylo mnie znaleźć w galerii pod inna nazwa. Jest taka możliwość? Jeżeli jest to jak to zrobić krok...Bal Licealny w "Licealne lata" hej, nie działa mi bal licealny, nie mam go w kalendarzu., wszystkie inne wydarzenia związane z dodatkiem takie jak sprawdziany itd. mam. Jestem nawet zapraszana na imprezę przed balem, ale nie prz...problemy ze stabilnością rozgrywki w the sims 4 Witam Mam wszystkie dodatki, pakiety i akcesoria (pomijam zbędne kolekcje które niczego istotnego nie wnoszą). Od kilku miesięcy (jeśli nie od samego początku kiedy to wykupiłem wersję cyfrową sims4...