Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Usunięte dodatki the Sims 4

Dodam jeszcze, żeby sprawdzić czy na obecnym koncie nie posiadasz darmowej wersji gry. Sprawdź po prostu w historii zamówień czy widzisz The Sims 4 zakupioną na 0 PLN. Może warto sprawdzić czy po zalogowaniu się za pomocą innego ID lub adresu email na koncie znajdziesz zarówno grę podstawową jak i dodatki.

I oczywiście, tak jak wcześniej zaproponowały @kreatora i @danuta720 skontaktuj się z czatem EA jeśli wciąż dodatki nie będą działać. Przygotuj wówczas kody dodatków/ numery zamówień z EA brakujących dodatków.

2 Replies

• Hej, dziękuję bardzo, pomogło. Problem prawdopodobnie polegał na tym, że byłam zalogowana w tym EA innym (nowym) loginem, a nie takim jak miałam w Originie. Po zalogowaniu się na EA starym loginem z Origin, pojawiły się dodatki które wcześniej zakupiłam. Co prawda pobrałam je  na nowo, ale teraz wszystko dobrze działa. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,196 PostsLatest Activity: 2 hours ago