Forum Discussion

Ashienistka's avatar
Ashienistka
Seasoned Newcomer
21 days ago
Solved

Zaginione dodatki

Cześć!

W ostatnim czasie stwierdziłam, że muszę odzyskać swoje dodatki do The Sims 4 po paru latach, od końca pewnej ery, jaką był Origin. Kiedyś pomimo kontaktu z supportem, otrzymywałam sprzeczne wiadomości, że da się to zrobić, jak i zarówno, że nie. Byłam wtedy znaczenie młodsza, i nie wiedziałam co dalej zrobić - byłam zwyczajnie przestraszonym dzieckiem, które wydawało swoje pieniądze, które dostało na urodziny, na fizyczne dodatki do simsów, które jak wszyscy wiedzą, nie są tanie, dlatego też chciałabym przenieść te dodatki na moje aktualne konto. Znacie może jakieś rozwiązanie na tą sytuację? Bo na prawdę mi zależy, by po prostu pieniądze nie poszły w błoto i nie musieć kupować tych samych rozszerzeń do gry.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    19 days ago

Spróbuj zalogować się do konta za pomocą EA ID (czyli swojego pseudonimu w grze). Jeśli email twojego taty był przypisany do konta, to być może w zakładce mail rodzica. Oznaczałoby to, że hasło do takiego konta należy wykonać według instrukcji:

1. Przejdź do EA app.
    2. Wybierz opcję Nie pamiętasz hasła? w okienku logowania.
    3. Podaj ID konta EA swojego dziecka, a nie swój adres e-mail.
    4. Wybierz Wyślij.

Wyślemy kod weryfikacyjny poprzez e-mail. Następnie wprowadź kod weryfikacyjny i zaktualizuj hasło, aby zalogować się ponownie.

Nie pamiętasz ID konta EA.  Skontaktuj się z nami, a chętnie pomożemy.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej Ashienistka​ 

Czy twoje dodatki były zarejestrowane na innym koncie Origin (obecnie koncie EA)? Daj znać czy wciąż masz dostęp do maila z tego konta?

• Ashienistka's avatar
    Ashienistka
    Seasoned Newcomer
    20 days ago

Tak, dodatki były na innym koncie (Origin). Do samego emaila - nie jestem pewna jaki miałam, ale wiem, że mój tata, którego email jest znany na pewno mógłby potwierdzić, że konto należało do mnie.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Spróbuj zalogować się do konta za pomocą EA ID (czyli swojego pseudonimu w grze). Jeśli email twojego taty był przypisany do konta, to być może w zakładce mail rodzica. Oznaczałoby to, że hasło do takiego konta należy wykonać według instrukcji:

1. Przejdź do EA app.
    2. Wybierz opcję Nie pamiętasz hasła? w okienku logowania.
    3. Podaj ID konta EA swojego dziecka, a nie swój adres e-mail.
    4. Wybierz Wyślij.

Wyślemy kod weryfikacyjny poprzez e-mail. Następnie wprowadź kod weryfikacyjny i zaktualizuj hasło, aby zalogować się ponownie.

Nie pamiętasz ID konta EA.  Skontaktuj się z nami, a chętnie pomożemy.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,409 PostsLatest Activity: 26 minutes ago