Forum Discussion
8 Replies
Wiem o tym więc chciałem podesłać save tak jak deweloperzy sugerowali. Problem w tym, że prawdopodobnie powinienem go wysłać na angielski support, a nie na polski.
- kreatora5 years agoHero (Retired)
@Lou_akaa
Ostatnia aktualizacja naprawila juz ten problem wiec sejfy nie sa potrzebne, ale dzieki za dobre checi 🙂
. (Sejfy jesli developerzy o to prosza zawsze sie wysyla pisząc post na anglojezyczej stronie AHQ z linkiem do Google Drive w temacie w ktorym o te sejfy pracownik EA prosi dodając @ z nickiem tego proszacego o sejfy pracownika EA aby ta wiadomość do niego dotarła)
Nie jestem pracownikiem EA Niestety mimo zapewnień, gra nadal się zawiesza. Jeszcze częściej niż wcześniej,można to jakoś ponownie zgłosić?
@Zibzula
Czy nadal wywala cie z gry, czy tylko zamraza ci ekran - nie mozesz na nic kliknac albo gra sie zacina i staje na moment?
To jest inne zjawisko i nie ma nic wspolnego z tym bledem - "wywalanie z gry" ktory naprawiala ostatnia aktualizacja. Wystepuje u nielicznch graczy i nie jest raportowane jako bug jak dotąd , Ma zwiazek z kartą graficzna w danym komputerze.Zaloz osobny temat dla tego bledu
Gram na ps4, wyskakuje błąd Ce -34787-0 i wyrzuca mnie do menu głównego, po najnowszej aktualizacji jest jeszcze gorzej.
Niby miało być naprawione, ale dalej wywala. Podczas gry, gra się wyłącz po jakiś 15-20 min. Gdzie można to zgłosić? Raczej błąd leży po ich stronie, dlaczego karta graficzna skoro przed aktualizacją wszystko działało a po aktualizacji od 10.11 nie da się grać...
@kiiingaaaaaa napisał/a:Niby miało być naprawione, ale dalej wywala. Podczas gry, gra się wyłącz po jakiś 15-20 min. Gdzie można to zgłosić? Raczej błąd leży po ich stronie, dlaczego karta graficzna skoro przed aktualizacją wszystko działało a po aktualizacji od 10.11 nie da się grać...
Dokładnie,u mnie to samo. To nie jest wina naszego sprzętu,tylko ewidentnie EA. Jest to niepokojące,bo po kolejnej aktualizacji jest jeszcze gorzej. Zresztą, z tego co czytałam gracze Fify też mają podobny problem. Przed listopadem ani raz mi się taka sytuacja nie zdarzyła,więc to musi być ich błąd.
Niestety okazało sie ze to nowy bug gry.
Zajrzyjcie tutaj
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Zacinanie-the-sims-4/m-p/9776826#M9156