EA_KalinaCommunity Manager2 years agoRe: Zamiast konsoli kodów robi się zrzut ekranuHej @qzxkara Zajrzyj proszę do tego tematu i kroków, które podała @kreatora. Pozdrawiam, _Kalina
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago7,636 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago7,636 Posts
Recent Discussionsno prom event in High School Years expansion High School Years – Prom does not appear, but Graduation works Message: Hello, I am experiencing a problem with The Sims 4 High School Years expansion pack. I started a completely new save withou...Problem z EA Games po aktualizacji Sul, sul! Mam problem z odpaleniem EA app po ostatniej, lutowej aktualizacji (a oczywiście bez niej gra nie działa). Poszłam za radą i próbowałam jeszcze raz zainstalować aplikację, ale za każdym raz...Bezsenność simów Hejka z góry zaznaczę, że gram bez modów. Od aktualizacji poprzedzającej wyjście najnowszego dodatku mam problem, moi simowie cierpią na bezsenność, każda interakcja snu kończy się odrazu po położeni...Problem z dodatkami Mam problem z dodatkami, ponieważ zniknęły mi dwa dodatki mianowicie psy i koty i 4 pory roku. Zgłaszałam już ten problem 3 razy i dalej nikt z tym nic nie zrobił proszę o naprawienie tego problemu, ...Aktualizacja 19/2/2026 - Poprawki drzewa genealogicznego i zawieszania się gry Sul, sul, Simomaniacy! Oto mała aktualizacja, która rozwiązuje kilka ważnych kwestii związanych z Królewskim dziedzictwem. Bardzo dziękujemy za to, że nie przestajecie składać raportów za pośrednic...