Forum Discussion

Re: Zniknięcie światów i simsów! - The Sims 4

Ja mam to samo po ostatniej aktualizacji tylko że jeszcze w stwórz sima i w menu głównym pojawiły się znaczki z lamami 

1 Reply

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago

@zuziab2008 

@unniestopcrying 

Otworz Origin / Moja biblioteka gier . Kliknij prawym myszy na TS4 i wybierz opcje "napraw gre"

Musisz poczekac az Origin naprawi i sprawdzi wszystkie dodatki jakie posiadasz, nie tylko baze game.

Jesli masz jakiekowiek mody albo CC -  wysun myszka folder mods na pulpit, usun z folderu gry plik localthumbcache.package plik i wszystkie foldery zawierające slowo cache w nazwie. Gra je odtworzy po właczeniu.

Sprawdz czy nadal masz ten bląd.

(Prawie wszystkie script mods po aktualizacji sa do wymiany na nowe wersje albo do usunieciaCC Lóżka i biblioteczki zrobione przez Peacemaker są zepsute. Wiekszosc przyszniców CC tez nie działa po dodaniu interakcji Woohoo do nich)

Jesli bład znikł:

Przelejaj kolejno swoje mods i CC z pulpitu do nowego folderu mods za azdym razem sprawdzajac czy gra sie nie zepsuła. Jesli masz duzo CC podziel je na mniejsze podfoldery  na przykład 50 sztuk CC w jednym i sprawdzaj te podfoldery po kolei.

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,367 PostsLatest Activity: 3 hours ago