Forum Discussion

Re: Zostań gwiazdą - problem

Hej @paciulinkaa 

Nie znajdziesz tabliczki w wyposażeniu Sima, ani w wyposażeniu rodziny. Pojawi się ona dopiero podczas ceremonii.
W tym celu musisz udać się do Starlinght Boulevard, tam wybrać jakąś tabliczkę znajdującą się na chodniku, klikasz w nią i pojawi się opcja "Ceremonia umieszczenia gwiazdy" - klikasz w tę opcję, czekasz aż pojawią się fani, a następnie postępujesz po kolei, jak na poniższych zdjęciach:

Po pojawieniu się fanów pojawi się opcja "umieść tabliczkę", robisz to na tym samym kafelku, w którym wybrałaś opcję  "Ceremonia umieszczenia gwiazdy".

Po wybraniu na kafelku opcji "umieść tabliczkę", pokaże się takie okienko - klikasz na tabliczkę w okienku:

Tabliczki nie da się nigdzie przenieść, musi ona pozostać w tej alei. 

Ceremonię powinno się zorganizować zaraz po nadaniu tytułu Supergwiazdy i ukazaniu się tego komunikatu:

Nie wiem, czy po dłuższym czasie to zadziała, ale spróbuj, może się uda.

2 Replies

• paciulinkaa's avatar
    paciulinkaa
    Seasoned Newcomer
    2 years ago

Hej hej,

Dzieki za odpowiedz, problem w tym, ze moja simka kiedy zostala supergwiazdą nie otrzymała żadnej tabliczki, wiec kiedy jestem w tej alei gwiazd i klikam na pusty kwadrat, pisze, ze muszę zostać supergwiazdą, żeby ją otrzymać 😔

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@paciulinkaa 

Nie wystarczy sam tytuł, Twoja Simka musi mieć najwyższy poziom sławy i odpowiednią ilość punktów, oraz dostęp do punktów sławy najwyższego poziomu. Sim zdobędzie punkty, gdy będzie utrzymywał stały kontakt z fanami, fotografował się z nimi, rozdawał autografy, nawiązywał kontakty/znajomości (zdobywał nowych fanów), itd... Także, gdy będzie brał udział w różnych uroczystościach i sam je organizował.  Część z tych zadań pokazuje gra, a część trzeba samemu wykonać, także w pracy jako aktor, darczyńca,twórca trendów. Punkty sławy Sim może łatwo stracić, a wtedy nawet mając nadal tytuł supergwiazdy, nie będzie mógł zdobyć tabliczki sławy.

Gdy przez kilka dni Sim nie będzie utrzymywał kontaktów z fanami i zdobywał nowych fanów, poziom jego sławy spadnie.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,149 PostsLatest Activity: 19 hours ago