Forum Discussion

kukuleczka009's avatar
5 years ago

Simka ciągle jest w pracy. Mam ją na parceli w domu.

Hejka 

Mam problem. Moja simka normalnie jest w domu. Mogę się nią przemieszczać oraz podróżować. Ale na dole na pasku ciągle pokazuje, jakby była w pracy. Jak próbuje coś zmienić. Na zasadzie: pracuj ciężko lub wyjdż wcześniej nie ma żadnej rekacji. Próbowałam wyłączać i włączać grę. Nie mam dostępu do wyposażenia simki, bo ciągle pokazuje że jej nie ma na parceli. Co mogę zrobić? 

Pozdrawiam!! 

4 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @kukuleczka009

Idź na Origin /Moja bibloteka gier - prwawym myszy na kladke TS4 - opcja Napaw.
    Jeśli to nie pomoże:
    Wejdz do opcji Zarzadzaj Rodzinami. To następna zakladka po prawej u góry ekanu widoczna na mapie miasta obok zakladki Zarzadzaj światami, to przeniesie sie na strone gdzie zobaczysz swoja rodzinę. przeprowadź te rodzine albo sama simke jesli opocz niej masz wiecej simów w rodzinie do innej rodziny albo na pusta pacele.
    Wejdź z mapy swiata do tej nowej rodiny gdzie jest twoja simka i zwolnij ją z pracy pzez telefon.. Nastepnie przeprowadź ja z powrotem do jej starego domu i rodziny.
    Moze znow sie zatrudnic w tej samejj pracy po tym jak odzyskasz kontrole nad jej wyposazeniem - powinna szybko awansowac jesli przedtem miała juz wysoki poziom kariery,

Nie jestem pracownikiem EA
  • niestety mam to samo i nic nie pomaga. wyrzuciłam mody z gry i dalej to samo. Sim ma nową pracę, idzie do niej i jak wraca to dalej "jest w pracy" pomimo że jest na parceli. Mało tego , gdy wchodzę do cas z jakimkolwiek simem to opis zmienia się na dzień wolny i tak pozostaje.

nie mam pojęcia co robić.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    1 year ago

Hej @Karolinka10 

Z racji tego, że ten temat  jest już nieaktualny, gdyż od tego czasu minęły 2 lata,  załóż proszę nowy temat i szczegółowo opisz jak wygląda błąd. Proszę też, żebyś dodała jakieś zdjęcia z gry (zrobione komputerem>klawisz C).

Napisz też, czy aktualnie posiadasz w grze jakieś mody.

Pozdrawiam

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 month ago
7,631 Posts