Forum Discussion
Witaj 🙂 Bardzo dziękuję Ci za odp, mam ustawiony obrót kamery z Sims 3 i korzystam z niego jak najbardziej, ale chodziło mi o coś, co pozwoli obracać kamerą mimo wszystko po klawiaturze, ale nie przez < >. Jestem tak przyzwyczajona od zawsze, obracanie scrollem jest raczej mało dynamiczne i nie mogę wtedy robić dwóch rzeczy na raz, więc w zasadzie w ogóle nie korzystam z tej opcji.
Swoją drogą jestem leworęczna i zastanawiam się czy „normalni” ludzie korzystają z myszy lewą ręką, ponieważ ja operuję prawą i to właśnie powoduje, ze ciężko mi dojść do < > lewą bez naciskania touchpada. Czasami na czas gry wyłączam touchpad.
Pozdrawiam, Aga
Witaj Aga,
Rozumiem cię doskonale, wszak przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka. 😉
Niestety nie znam takich opcji klawiszowych i obawiam się, że nikt ich nie zna. Na pewno nie ma ich w grze The Sims 4.
O ile wiem, w sklepach można kupić myszki dla osób leworęcznych (lub symetryczną). Nie znam się na tym, ale być może to rozwiąże twój problem.
Ja jestem praworęczna i gram, oraz dużo buduję w The Sims 4, i myszka ze scrollem jest mi bardzo pomocna, nie wyobrażam sobie bez niej grania, ani budowania. Dzięki pokrętłu bardzo szybko mogę obrócić obraz w grze. Zastosowanie klawiszy w grze znam tylko w jednym przypadku - gdy muszę zrobić zdjecia, wtedy włączam Tabulator i klawiszami znajdującymi się z lewej strony klawiatury mogę zrobić perspektywę obrazu z gry, przybliżyć go lub oddalić.
Pozdrawiam serdecznie.
Danuta
Nie jestem pracownikiem EA, pomagam jako gracz.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 8 hours ago
- 14 hours ago
- 19 hours ago
- 20 hours ago