Forum Discussion

8853237b034d1aa's avatar
3 years ago
Solved

Sims 4 Ranczo - błąd pobrania

Witam. Zakupiłam dodatek Ranczo, wpisałam kod. Niestety nie ma możliwości pobrania, Po kliknięciu przycisku ,Pobierz" nic się nie dzieje. Gra nie zaktualizowała się również zgodnie z podaną informac...
  • kreatora's avatar
    3 years ago
    @8853237b034d1aae

Niestety można to pobrać (tak było w moi wypadku) jedynie przez Origin i przy dokładnym wypełnieniu punktów mojej instrukcji.
    1. Otwieramy aplikacje EA i zaznaczamy "pobierz" na tym dodatku. Oczywiście opcja pobierz wyszarza się i nic się nie dzieje.
    2.Wylogowujemy się z EA aplikacji.
    3. Wyszukujemy w necie (nie od EA!) aplikacje Origin i pobieramy ją na komputer
    4. Uruchomiamy Origin i logujemy się do Origin tak jak logowaliśmy się do EA app
    Uwaga!
    5. Po zalogowaniu sie do Origin. Nie klikamy w tej aplikacji absolutnie NICZEGO! - w tym zadnej informacji - dosłownie NIE ROBIMY NIC! tylko czekamy i obserwujemy lewy dolny róg otwartego okna Origin.

Po chwili pojawi sie tam zielona kreska - pobiera sie dodatek Rancho

6. Odczekujemy az pobieranie się zakończy i zamykamy okno Origin
    7. Następnie należy odinstalować Origin z komputera opcją Odinstaluj programu Windowsa. Zdarza sie ze trzeba odczekać chwile zanim to zacznie się dziać.
    8. Teraz logujemy sie na EA app i mozemy sprawdzić, ze dodatek sie pobrał.
    U mnie zadziałało.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 6 hours ago