Forum Discussion

werczonika's avatar
werczonika
Seasoned Newcomer
2 months ago

Tablica hobbystyczna z dodatku Dochodowe hobby nie działa

Po ostatniej aktualizacji tablica hobbystyczna zniknęła mi z gry (miałam rodzinę, która prowadziła Małą Firmę), na szczęście tablica jest w wyposażeniu rodziny, ale nie da jej się umieścić na parceli i gdyż chce ją postawić pojawia się napis "Błąd wywołania skryptu". Zgaduję że to problem po aktualizacji, ale może da się coś z tym zrobić? 

5 Replies

• Zaktualizowałem dziś grę i mam dokładnie ten sam błąd. Z tego co widzę to już prawie tydzień a EA nic z tym nie robi 😪

• usia67's avatar
    usia67
    Newcomer
    2 months ago

Witam.

Zauważyłam po ostatniej aktualizacji więcej błędów. Domowa maszyna do recyklingu nie działa również. Śmietnik Nano też nie działa jak wcześniej. Można tam było przenieść brudne naczynia i wskakiwała za to kasa, a teraz można go tylko oznaczyć jako pamiątkę.

• Też mam ten błąd. Myślałam, że to przez mody. Jednak dwukrotny reinstall gry i usunięcie wszystkich modów nic nie dało. Tak jak napisano wyżej- trzeba czekać na bugfixa.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 10 hours ago