Forum Discussion

SzymekSzymi's avatar
SzymekSzymi
Rising Novice
15 days ago

Tantiemy za książki

Po wydarzeniu Powrót do przeszłości 2 tydzień, mój sim nie otrzymuje tantiemów za książki, które napisał, nie ma ich nawet w swoim regale, nigdzie nie ma żadnej listy, jakie książki napisał. Otrzymuje tantiemy tylko za nowonapisane książki.

5 Replies

• SzymekSzymi's avatar
    SzymekSzymi
    Rising Novice
    2 days ago

https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/tantiemy-za-ksi%C4%85%C5%BCki/11906594/replies/11922159

• SzymekSzymi's avatar
    SzymekSzymi
    Rising Novice
    4 days ago

Mody wyrzucone, pliki cache itp. opisane w poradniku kroki zrobione, gra naprawiona przez EAApp i nic. Nadal to samo. W innym poście naposałem też, że po nowej aktualizacji nie przyjeżdża policjant do włamywacza i w szpitalu dla zwierząt nie ma nikogo, weterynarza w szczególności.

• A jest w ogóle gdzieś (w Simologii np. mojego sima) jakie książki napisał, w sensie których jest autorem, jakiej jakości są te utwory literacki )np. Kiepska, bestseller) i lista wynagrodzenia (tantiemów) za nie i w jakim dniu simoleony wpływają za nie?

• SzymekSzymi's avatar
    SzymekSzymi
    Rising Novice
    9 days ago

Hej, sprawdzalem poprzez ich usuniecie. Mialem tylko MCCommandCenter. Ale wylaczylem, usunalem i nadal nic.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 4 hours ago