The Sims 4 - Kalendarz, błąd z Zostań Gwiazdą i błąd z systemem wprowadzenia.
Hej! Pierwsza rzecz od której chciałbym zacząć to błąd z galą Gwiezdne Ryki, która odbywa się co tydzień w niedziele o 18. Osoba, która prezentuje nagrody na tej gali często się zawiesza i stoi w miejscu przez większość czasu. Bardzo to utrudnia, bo czasami zdarzy się, że zostaną rozdane tylko dwie nagrody dla Simów. Jest to błąd, który powtarza się na moim każdym świecie gdy gram gwiazdą i przyjdzie na tą galę. Ta gala potrzebuje odświeżenia i naprawienia!
Druga rzecz to błąd z systemem wprowadzenia w opcjach gry. Ta opcja gry z zakładki Samouczek i Porady jest zepsuta. Za każdym razem po wyjściu i wejściu do gry automatycznie się włącza. Jest to męczące, bo wyłączam tą opcje i mimo to nadal ten system wprowadzenia jest w grze.
Trzecia rzecz to nie jest błąd, a tylko i wyłącznie moja propozycja! Jest to sprawa kalendarza, który jest zasypany różnymi wydarzeniami. Oczywiście jest to fajne, ale większość wydarzeń nachodzi na siebie co jest irytujące. Chciałbym, aby wydarzenia były fajnie podporządkowane, a przede wszystkim nie były tak często i pod rząd. Jedną z irytujących rzeczy jest bal maturalny, który odbywa się co tydzień - co jest bez sensu. Bal maturalny powinien być raz i powinien dostosowywać się w kalendarzu do długości życia jaką mamy ustawioną. Fajnie by było jakby bal został ulepszony o nowe funkcje dla nastolatków.
Wiem, że moja opinia bardzo mało znaczy, ale te błędy naprawdę sprawiają, że gra mi się trudniej.