Forum Discussion
3 years ago
Nie pomogło. Uważam że powinna byc opcja reklamacji gry czy cos takiego poniewaz gra jest uszkodzona. Przez to że nie dzialaja fajerwerki to np co najmniej dwa festiwale tez sa zbugowane bo nie ma pokazu fajerwerkow.
kreatora
3 years agoHero (Retired)
@Simsowygostek
Problem w tym że niewielu osobom nie działają fajerwerki. Nie ma takiego zgloszonego bugu gry. Mnie fajerwerki działają.
Sprawdziłeś czy w nowej grze masz ten sam błąd?
Problem w tym że niewielu osobom nie działają fajerwerki. Nie ma takiego zgloszonego bugu gry. Mnie fajerwerki działają.
Sprawdziłeś czy w nowej grze masz ten sam błąd?
- 3 years ago
Problem z festiwalem pojawia się od samego początku, jak tylko zaczynam nową grę. Problem z fajerwerkami następuje po jakimś czasie, na początku nowej gry fajerwerki działają ale po paru dniach gry pojawia się ten sam problem. Czy istnieje jakokalkowiek możliwość reklamacji kupionej gry? Jest wyraźnie uszkodzona. Próbowałem już wszystkich wymienionych wyżej rozwiązań, również odinstalowałem grę i zainstalowałem ponownie. Grę kupiłem poprzez platformę origin, nie mam wersji pudełkowej.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,155 PostsLatest Activity: 14 hours ago
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 8 hours ago
- 11 hours ago
- 13 hours ago
- 14 hours ago