Forum Discussion
5 years ago
@kreatora
1. zrobiłem to i nie pomogło
2. jest nieaktualny i nie mogę znaleźć sposobu na wykluczenie kodu (0x80080005)
3. nie działało
4. nie mam żadnych dodatków
5. nie dostaję żadnego komunikatu przy odinstalowywaniu gry. widać jakby wogóle ta akcja nie miała miejsca.
1. zrobiłem to i nie pomogło
2. jest nieaktualny i nie mogę znaleźć sposobu na wykluczenie kodu (0x80080005)
3. nie działało
4. nie mam żadnych dodatków
5. nie dostaję żadnego komunikatu przy odinstalowywaniu gry. widać jakby wogóle ta akcja nie miała miejsca.
kreatora
5 years agoHero (Retired)
@Mattheusz_Tora
To jest powazny bład i prawdopdobnie jest tez przyczyną twoich problemów.
Mozesz sprobowac sam sie go pozbyc i po udanych aktualizacjach Windowsa prawdopodobnie twoj problem z grą zniknie
https://wyleczpc.pl/pytaj/jak-naprawic-kod-bledu-0x80080005-windows-update/
Ale jesli nie jesteś za dobry w temacie komputerów to najlepiej oddac komputer do serwisu aby ci naprawili system, tak ze odbierany z serwisu komputer bedzie juz miał wszystkie aktualizacje.
Niemniej jest opcja ze serwis ci zglosi, ze nie obejdzie sie bez reinstalacji systemu, bo nie zawsze te wszystkie rozwiazania wymienione w temacie do ktorego dostałeś link pomoga.
To jest powazny bład i prawdopdobnie jest tez przyczyną twoich problemów.
Mozesz sprobowac sam sie go pozbyc i po udanych aktualizacjach Windowsa prawdopodobnie twoj problem z grą zniknie
https://wyleczpc.pl/pytaj/jak-naprawic-kod-bledu-0x80080005-windows-update/
Ale jesli nie jesteś za dobry w temacie komputerów to najlepiej oddac komputer do serwisu aby ci naprawili system, tak ze odbierany z serwisu komputer bedzie juz miał wszystkie aktualizacje.
Niemniej jest opcja ze serwis ci zglosi, ze nie obejdzie sie bez reinstalacji systemu, bo nie zawsze te wszystkie rozwiazania wymienione w temacie do ktorego dostałeś link pomoga.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,313 PostsLatest Activity: 20 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 20 hours ago
- 3 days ago