Forum Discussion

OGR1980's avatar
5 years ago

the sims 4 Gwiezdne Ryki

Dobry wieczór parę minut temu zdobyłem nagrodę i kliknąłem w mikrofon aby ją odebrać i okazało się , że w wyposażeniu rodziny nie mam nic więc zastanawiam się czemu nie mogę mieć tej nagrody . Prosił bym o pomoc i wsparcie . 

3 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @OGR1980

Sim musi podejsc do mikrofonu aby odebrać nagrodę i zademonstrować ją publiczności - gdy to zrobi nagroda znajdzie sie w wyposazeniu rodziny . samo klikniecie na mikrofon to za mało.

Nie jestem pracownikiem EA
  • OGR1980's avatar
    OGR1980
    5 years ago
    @kreatora Mój sim podszedł do mikrofonu i zademonstrował tą nagrodę publiczności i gdy wrócił na swoje miejsce to w wyposażeniu rodziny nie było nic żadnej nagrody i wcześniej kliknąłem na mikrofon ,bo przyszła informacja , że jeśli tego nie zrobię to nie dostane jej .
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @OGR1980

Okazuje sie ze czasem ten bug wystepuje choć jak na razie zglosiło go tyko 19 osob. Idz do pierwszego postu w tym temacie i kliknij ME TOO
    https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/OPEN-GF-Sims-Can-t-Accept-Awards/td-p/7204166#
    Z calej dyskusi w tym temacie wynika, ze wystarczy aby po kliknieciu w mikrofon simowi nagle zachcialo sie pogadać z sąsiadem obok i kiedy te pragnienie pojawi sie u niego w kolejce zadań zanim podejdzie do mikrofonu nagrody w wyposazeniu nie bedzie, Jednak jest to bug jednorazowy interakcji , naprawa gry go nie usuwa, bo on nie istniej w grze póki coś nie zakloci ceremoni wlaczania nagród. Po prostu musisz odczekac do nastepnej nominacji i podczas ceremoni pilnowac swojego celebryte aby z nikim nie gadał tylko wpatrywał sie w mikrofon,

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 23 hours ago
7,595 Posts